Ismered az akksid?

Laptop, okostelefon, táblagép, mindegy mit használunk, az akkumulátort lehet kímélni, hogy ne tegyük tönkre idő előtt. Ehhez persze nem árt körbejárni a témát!
(0 szavazat)

Nagyon úgy néz ki, van egy 10. bolygó is a Naprendszerben

Bolygóméretű objektum keringhet a Nap körül a Naprendszer Plutón túli jeges régiójában: ez lehet a Naprendszer 10. bolygója. Persze igazából így 9. bolygónak is kell lennie, mivel a Plutót már csak törpebolygóként említik. 
(0 szavazat)

Még mindig a napelemé a jövő

Egyre többen fordulunk most már a megújuló energiaforrások felé, mivel tényleg ez jelenti a jövőt, és most már az áruk sem verdesi a csillagos eget.
(0 szavazat)

Kanadában mindenhol kártyafüggetlen telefonok lesznek

Úgy tűnik, ők lesznek az elsők, akik végre hátat fordítanak ennek a begyepesedett dolognak.
(0 szavazat)

Elon Musk tényleg nem viccel, ha a Marsról van szó

Egymillió embert juttatna el a Marsra a következő 50-100 évben Elon Musk - derül ki az amerikai milliárdos, a SpaceX vállalat vezetője által papírra vetett tervekből, amelyet a New Space folyóirat hozott le.
(0 szavazat)

Innentől megszűnt a Roamingdíj

Június 15-től megszűntek a roamingdíjak az Európai Unióban, így a távközlési cégeknek belföldi díjakért kell mobilszolgáltatást biztosítaniuk az unión belül időszakosan külföldre utazók számára.
(0 szavazat)

A Földről készítettünk fotót a Nemzetközi Űrállomásról

Komka Péter az MTI fotósa türelemjátékkal a nap előtt elhaladva kapta lencsevégre a Nemzetközi Űrállomást.
(0 szavazat)

Elkezdik kiképezni a Mars asztronautáit

Az amerikai Országos Repülésügyi és Űrhajózási Hivatal (NASA) bejelentette: kiválasztotta azokat az asztronautákat, akiket a tervezett Mars-utazásra készítenek fel.
(0 szavazat)

Továbbra is a Google a világ legértékesebb márkája

Tavalyhoz hasonlóan a Google volt idén is a világ legértékesebb márkája - derült ki a Kantar Millward Brown médiapiaci kutatóvállalat "Brandz Top 100" felméréséből.
(0 szavazat)

Tudomány: harmadik alkalommal észleltünk gravitációs hullámokat

Márka Szabolcs fizikus bejelentette, hogy újabb két fekete lyuk összeolvadását figyelték meg a LIGO (lézer interferométeres gravitációshullám-vizsgáló obszervatórium) detektoraival, ezzel pedig sikerült ismét megfigyelni az Einstein által megjósolt gravitációs hullámokat.
(0 szavazat)

Egyre több lesz a befizetésre is alkalmas OTP-s ATM

Az OTP Bank 2017 végére országszerte 200-ra növeli a befizetésre is alkalmas ATM-ek számát a mostani 60-ról. A szolgáltatást egyre többen veszik igénybe a befizetések összértéke öt hónap alatt meghaladta a 11 milliárd forintot.
(0 szavazat)

Zuckerberg végül lediplomázott

Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója tiszteletbeli diplomát kapott a Harvardon, az Egyesült Államok egyik legrégibb, a világ egyik legjobb egyetemén.
(0 szavazat)

Nem indult újra a zsarolóvírus

Egyelőre úgy tűnik, hogy sikerült elkerülniük a "kiberkáoszt" az európai kormányoknak és vállalatoknak, a helyzet stabilizálódni látszik a hét végén mintegy 150 országon végigsöprő WannaCry zsarolóvírusos kibertámadás után - közölte az európai rendőrségi együttműködési szervezet (Europol) hétfőn.
(0 szavazat)

Kezd lecsengeni az egyik legnagyobb zsarolóvírus támadás

A WannaCry zsarolóvírus szombat délutánra 140 ezer gépet fertőzött meg, de elvileg sikerült megállítani, legalábbis kis időre zsákutcába terelni.
(0 szavazat)

Need for Speed evolúció

Nosztalgiázunk egyet és 1994-től 2015-ig 23 darab Need for Speed (NFS) játékba fogunk belekukkantani. Bár ebből kettő nem kimondottan az, de erre is kitérünk.
(0 szavazat)

A feltöltőkártyásoknak június 30-ig le kell tudni az adategyeztetést

Idén június 30-ig kell azonosítaniuk a feltöltőkártyás előfizetőket a mobilszolgáltatóknak, mivel a törvény szerint megszűnik az az előfizetés, amelyik esetében az adategyeztetés nem történik meg határidőig. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) is kiemelt fontosságúnak tartja a kampányt, amiben az ügyfeleket figyelmeztetik. 
(0 szavazat)

Továbbra is piacon marad a BlackBerry

Van olyan ismerősöm, aki esküszik rá, és mai napig ez van a zsebében. Most már csak egy szűk rétegnek készül, de még piacon marad a készülék.
(0 szavazat)

Visszatér a gyökerekhez a Call of Duty

A gamerek szét fogják játszani a telet: 2017. november 3-án érkezik a Call of Duty: WWII, ami PC, Xbox One és PS4 platformon is megjelenik.
(0 szavazat)

Rengeteg kamuprofilt törölt a Facebook

Az álhírek ellen már megy a háború, de a kamuprofilokkal is kezdeni kell valamit.
(0 szavazat)

Galaxy S8 vs. iPhone 7

Már mi is megírtuk mit tud az új Galaxy S8, most pedig YouTube-on is összemérték a két telefon erejét.
(0 szavazat)

Most már megéri SSD-vel turbózni a gépet

Ha 3-4 éves gépünk van, és gyorsítani szeretnénk rajta, akkor valódi csodafegyver az SSD meghajtó. Évek óta kapható, szóval ezzel nem mondtunk újat, de a lényeg az árában van, amik drámaian estek. Azonban sokan még mindig nem tudják mi ez, és mégis hogy a fenébe tudja felgyorsítani a gépet?
(0 szavazat)

Közeledik az új Xbox

Idén érkezik a legújabb Xbox, ami valóban erősebb lesz a PlayStation 4 Pro-nál. 
(0 szavazat)

Csak az Apple nem hazudik a laptopja üzemidejéről

Ha laptopot veszünk, alapból megnézzük az üzemidőt, de már a tapasztaltabbak tudják, ezeknek a többsége hatalmas nagy hazugság.
(0 szavazat)

Megint újítások vannak a Messengerben

A Messenger tényleg külön álló alkalmazás, és valóban folyamatosan frissítik. Az Androidos és iOS változatok például már a 111-es verziónál járnak, és tekintve, hogy 2011. nyár vége óta van Messenger, ez testvérek közt is átlagosan havi 2 frissítést jelent. Mutatjuk a legújabb funkciókat.
(0 szavazat)

Szinte számítógép lesz az új Galaxy S8

A Samsung bemutatta új Galaxy S8 okostelefonját, amely a lényegében keretmentes kialakításával áttöri az okostelefonok megszokott határait.
(0 szavazat)
1. oldal / 12

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!