Karácsonyfa alakban repült Németország felett az egyik Airbus

Szinte egész Németország légterét befedő karácsonyfa sziluettjét rajzolta az Airbus egy tesztrepülőgéppel a radarernyőkre.
(0 szavazat)

Mennyire fog uralkodni a mesterséges intelligencia?

A mesterséges intelligencia (AI) a technológiai forradalom küszöbén áll. Az elterjedése alapvetően változtatja meg a társadalmat, a fejlesztések értéke e területen globálisan elérheti az 57, 6 milliárd dollárt 2021-ra az amerikai International Data Corporation (IDC) informatikai és távközlési piackutató vállalat legfrissebb elemzése szerint.
(0 szavazat)

Egy ”új” fekete lyukra bukkantunk rá

A valaha megfigyelt legtávolabbi szupernehéz, vagyis nagyon nagy tömegű fekete lyukat fedezett fel egy nemzetközi kutatócsoport. Gyakorlatilag most is visszanézünk a múltba, ugyanis a fénye még csak most ért ide. Úgy látjuk most, amilyen az ősrobbanás után volt.
(0 szavazat)

37 év után sikerült beindítani a Voyager 1 hajtóműveit

A 21 milliárd kilométerre lévő szonda így képes lesz még kommunikálni velünk legalább 2-3 évig.
(0 szavazat)

A Winklevoss testvérek milliárdosok lettek a bitcoin befektetésükkel

A Winklevoss fivérek az elsők, akik a bitcoin nevű virtuális devizába való befektetéseiknek köszönhetően váltak milliárdossá. Még akkor vettek rengeteg bitcoint, amikor az árfolyama 120 dollár volt.
(0 szavazat)

Melyik FIFA-val játszottál először?

Pixelektől a teljesen élethű grafikáig: FIFA evolúció!
(0 szavazat)

A spanyol taxisok is tiltakoztak az Uber ellen

Huszonnégy órás sztrájkkal tiltakoztak a spanyol taxisok az Uber, illetve a hasonló módon működő Cabify nevű alternatív, közösségi személyszállítási szolgáltatás terjedése ellen.
(0 szavazat)

Melyik a leggyorsabban töltő telefon?

Ma már nem csak az számít, mennyit bír a telefon, hanem milyen gyorsan lehet feltölteni a rohanó világunkban.
(0 szavazat)

Magyarország teljes áramfelhasználása sem elég a Bitcoin bányászathoz

Magyarország elektromos áramfogyasztásánál több elektromos energiát emésztenek fel a Bitcoin "bányászatot" végző és a kriptodeviza-rendszert üzemeltető számítógépek.
(0 szavazat)

Milyen okostelefont válassz?

Most már annyi okostelefon van a piacon, hogy szinte átláthatatlan. Gyakorlatilag csak azok tudnak eligazodni benne, akik állandóan követik a piacot és az új készülékeket. Mi megpróbálunk kicsit segíteni hogyan is válassz készüléket. Lehet még a butatelefon is elég lesz neked.
(0 szavazat)

Jóval olcsóbb lesz, ha e-vonatjegyet váltunk

Olcsóbbak lesznek a magyarországi vasúttársaságok e-vonatjegyei decembertől, az automatás vásárlásoknál öt százalékos lesz a kedvezmény, az otthon nyomtatott vagy mobileszközön bemutatott menetjegyeké pedig tíz százalékra nő december 10-től, a MÁV-START egyes járataira 20 százalékkal csökkentheti az e-jegy árakat.
(0 szavazat)

Itthon inkább neten Black Fridayezünk

A hazai e-kereskedelemben már kimutatható a fekete péntek hatása, a hagyományos üzletek forgalmában ugyanakkor még nincs olyan nagy súlya Magyarországon, hogy számszerűsíteni lehessen. Azt viszont tudjuk, hogy a feltaláló országban, vagyis Amerikában ilyenkor megrohamozzák fizikailag is a boltokat.
(0 szavazat)

Mit tud a Nokia 8?

Az új Nokia már Android Nougat 7.1.1 operációs rendszert használ, és sok mindennel igyekszik visszatérni az élvonalba.
(0 szavazat)

Magyar utakon is tesztelték az önvezető autókat

Önvezető autókkal végeztek kísérletet szombaton Magyarországon. A járművekkel Nyíregyházáról Zsámbékra mentek úgy, hogy legnagyobb részben a robotpilóta vezette a személyautókat.
(0 szavazat)

Élet lehet egy 11 fényévnyire lévő bolygón

Élet után kutatnak egy közeli, csupán 11 fényévre lévő bolygón: egy hűvös, Földhöz hasonló méretű bolygót találtak a Naprendszer viszonylagos közelségében.
(0 szavazat)

Már hazánkban is csúcskategóriás a Huawei

Négy féle Mate 10 telefon van, de hazánkban elvileg csak a Huawei Mate 10 Pro-t, és a Mate 10 Lite-ot lehet majd kapni. Azonban már az összes típus abszolút prémium kategóriás.
(0 szavazat)

Világrekordot döntött az igazi Vasember-ruha és feltalálója

Világrekordot jelentő 51 kilométeres óránkénti sebességgel száguldott "testtel irányított sugárhajtású ruhájában" egy brit feltaláló.
(0 szavazat)

Szívesen tönkretennél egy iPhone X-et?

A múltkori cikkünkben rávilágítottunk arra, hogy mennyi a készülék előállítása, és mennyi rajta a tényleges haszon. Egy biztos, nem igazán éri meg szétverni a telefont, de nem kell aggódni, a TechRax megteszi helyettünk.
(0 szavazat)

Végre gyorsabb alapcsomagos internetet ad a UPC

Másodpercenként 120 megabitre emeli az internet sebességét a UPC közel 120 ezer ügyfele számára, az érintetteknek ez nem jelent többletköltséget, és azt külön igényelniük sem kell, a UPC központilag állítja be a módosítást.
(0 szavazat)

Mennyibe kerül igazából az iPhone X?

Nem meglepő, hogy az X jóval drágább, mint a 8-as iPhone, de vajon mennyivel kerülnek többe az alkatrészei, és mitől hazánkban a legdrágább? 
(0 szavazat)

Milyen gyors az interneted?

Manapság nem ritka a több száz mbit/mp vagy akár az 1 gigabit/mp sávszélességű internetkapcsolat előfizetés lakossági fogyasztóknak. De honnan tudod, hogy tényleg annyit kapsz-e, mint amennyiért fizetsz, vagy annál kevesebbet? Sebességet mérünk, és megnézzük mi az a garantált sávszélesség.
(0 szavazat)

Igazi gamer okostelefon kerül a piacra

A Razer készül belépni a mobilos piacra, és a telefonjukkal kivételesen a játékosokat célozzák meg, de bárkinek megfelel majd, aki csúcskészülékre vágyik.
(0 szavazat)

Annyira nem is új dolog az arcfelismerés

A szerencsésebbek már november 3-án a kezükbe foghatják az új iPhone X-et, aminek az egyik nagy újdonsága, hogy ujjlenyomat azonosítás helyett arcfelismerő lesz benne. Ezt nagy technikai reneszánsznak tartják, pedig annyira nem is új dolog. De mégis akkor miben egyedi az Apple telefonja?
(0 szavazat)

Megdőlt a Rubik-kocka kirakási rekordja

Talán leesünk a székről, ha megtudjuk, hogy ez bizony 4,59 másodperc lett. A fantasztikus kirakás videón van dokumentálva.
(0 szavazat)

Ezeket a filmeket torrentezzük a legtöbbet

Ismét friss toplistát mutatunk arról, hogy milyen filmeket szedünk illegálisan: jöjjön a top 10!
(0 szavazat)
1. oldal / 14

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!