Nálunk is egyre jobban terjed a Pinterest

Egy újabb közösségi alapon működő oldalt, illetve alkalmazást mutatunk Neked. De ez nem egy Facebook alternatíva, hanem egy tök jó közösség, ahol az emberek megosztják egymással ötleteiket.
(0 szavazat)

Közeledik a FIFA 18

A fejlesztők egy 20 perces játékmenetes videóban be is mutatták, mire számíthatnak majd a rajongók a FIFA legújabb részében.
(0 szavazat)

A világ legrosszabb CGI effektjei

Hiába fejlődött sokat a CGI az új évezredben, mai napig nehezen tudja élethűen visszaadni az ilyen jelenteket a filmekben. De melyek a legrosszabbak?
(0 szavazat)

Az Amerikaiak most jönnek rá, hogy létezik az antenna

Nem meglepő, hogy sok amerikai nem tudott az antenna létezéséről, mivel a 7%-uk még mindig azt hiszi, a csokis tej barna tehenekből jön. Így jogosan teszik fel a kérdést a boltokban: - De most komolyan legális, ha ezzel nézem a tévét?
(0 szavazat)

Még többet tudhatunk meg a titokzatos sötét anyagról

Elkészült az eddigi legpontosabb térkép az univerzumban lévő sötét anyagról. A kutatócsoport több mint 26 millió galaxist vizsgált meg a kutatáshoz.
(0 szavazat)

Nyugalom, nem csinálja ki a Paintet a Microsoft

Netes pánik tört ki a világ minden táján, amikor megtudták az emberek, hogy elveszik tőlük a Paintet. Hát hála égnek ez a tragédia nem fog megtörténni.
(0 szavazat)

A Trónok harca premier alatt még a pornónézés is visszaesett

Amerikában ha Trónok harca premier van, akkor még pornót nézni is elfelejtenek az emberek.
(0 szavazat)

Magyar diákok nyerték a washingtoni robotépítő versenyt

A budapesti Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium csapata nyerte a First Global Challenge nevű nemzetközi robotépítő verseny fődíját Washingtonban. Az iskola Európát képviselte a megmérettetésen.
(0 szavazat)

Új Nokia butatelefonok érkeznek

Ezek nem csak azoknak jók, akik imádják a butatelefonokat, hanem az olyan vásárlóknak, akik számára elengedhetetlen egy tartalék készülék.
(0 szavazat)

Olcsó, de kiváló okostelefon tör be Kelet-Európába

Kinőtte a kínai piacot a Xiaomi, ezért olcsó, de funkciókkal gazdagon felszerelt okostelefonjaival, viselhető számítástechnikai eszközeivel és egyéb mobil készülékeivel hamarosan megjelenik az európai piacon is.
(0 szavazat)

Biztonságos lesz a Wi-Fi a vizes vb-n, de inkább ne használjuk

Biztonságos lesz a vezeték nélküli internet használata a budapesti és balatonfüredi vizes világbajnokságon a szervezők csütörtöki közleménye szerint, Lázár János szerint viszont jobb, ha nem használják.
(0 szavazat)

Megérkeztek az első képek a Jupiter vörös foltjáról

Közzétette honlapján a Jupiter Nagy Vörös Foltjáról készített legfrissebb és eddigi legrészletesebb képeket az amerikai űrkutatási hivatal (NASA), amelynek Juno űrszondája a hét elején minden eddiginél közelebb került a légköri képződményhez.
(0 szavazat)

Tudomány: kevésbé élhető a Mars felszíne, mint azt gondolták

Matt Damon végül nehezebben termesztene burgonyát a Marson, mint azt gondoltuk. De mi a baj a felszínnel?
(0 szavazat)

Hova fejlődött a számítógépes grafika?

1962-től indul az utazás, ahol még azért is leesett az álla az embernek, hogy mozog az űrhajó a Spacewar-ben. 
(0 szavazat)

Akkor most mi is a Bitcoin és hogyan bányásszák?

A Bitcoinban továbbra sem bíznak sokan, pedig már itthon is rengeteg áruház elfogadja fizetőeszközként. De milyen pénznem is ez, és hogyan lehet hozzájutni?
(0 szavazat)

Félelmetes fotón az Androméda-galaxis

Gondoljunk bele a mobilunk milyen képet tud készíteni, és hány pixeles. Na most az Andromédáról 15 milliárd pixeles képet készítettek.
(0 szavazat)

Újra látogatható a Gateway to Space kiállítás

Másfél év Föld körüli keringés után visszatér Budapestre a világ legnagyobb utazó “űr-gyűjteménye”, a NASA és az űrrepülés történetét feldolgozó Gateway to Space kiállítás. Az emberiség legnagyobb kalandját végig kísérő expó július 1-től szeptember 11-ig  látogatható a Millenárison, ezúttal azonban nagyobb interaktív teret és több játékot kínálva a látogatóknak.
(0 szavazat)

Sokan nem egyeztettek SIM-kártya adatot

Egy napjuk maradt adategyeztetésre a feltöltőkártyás mobiltelefonok előfizetőinek, a nem azonosított SIM-kártyák előfizetése és a hozzá tartozó szolgáltatás szombaton megszűnik. A határidő lejárta után pedig csak új szerződéssel adható vissza megszűnt előfizetések hívószáma és egyenlege az ügyfeleknek, ha igazolták a személyazonosságukat.
(0 szavazat)

Ismered az akksid?

Laptop, okostelefon, táblagép, mindegy mit használunk, az akkumulátort lehet kímélni, hogy ne tegyük tönkre idő előtt. Ehhez persze nem árt körbejárni a témát!
(0 szavazat)

Nagyon úgy néz ki, van egy 10. bolygó is a Naprendszerben

Bolygóméretű objektum keringhet a Nap körül a Naprendszer Plutón túli jeges régiójában: ez lehet a Naprendszer 10. bolygója. Persze igazából így 9. bolygónak is kell lennie, mivel a Plutót már csak törpebolygóként említik. 
(0 szavazat)

Még mindig a napelemé a jövő

Egyre többen fordulunk most már a megújuló energiaforrások felé, mivel tényleg ez jelenti a jövőt, és most már az áruk sem verdesi a csillagos eget.
(0 szavazat)

Kanadában mindenhol kártyafüggetlen telefonok lesznek

Úgy tűnik, ők lesznek az elsők, akik végre hátat fordítanak ennek a begyepesedett dolognak.
(0 szavazat)

Elon Musk tényleg nem viccel, ha a Marsról van szó

Egymillió embert juttatna el a Marsra a következő 50-100 évben Elon Musk - derül ki az amerikai milliárdos, a SpaceX vállalat vezetője által papírra vetett tervekből, amelyet a New Space folyóirat hozott le.
(0 szavazat)

Innentől megszűnt a Roamingdíj

Június 15-től megszűntek a roamingdíjak az Európai Unióban, így a távközlési cégeknek belföldi díjakért kell mobilszolgáltatást biztosítaniuk az unión belül időszakosan külföldre utazók számára.
(0 szavazat)

A Földről készítettünk fotót a Nemzetközi Űrállomásról

Komka Péter az MTI fotósa türelemjátékkal a nap előtt elhaladva kapta lencsevégre a Nemzetközi Űrállomást.
(0 szavazat)
1. oldal / 12

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!