Promotions.hu

Válassz megyét:

Nyelv:
Bejelentkezés

Promotions.hu

Bulifotók /// Programajánlók /// Neked!

Nem találsz valamit? Keresd itt!

Kép a képben móddal támad a Windows 10

Kicsiben nézhetünk bármit, mialatt az unalmas prezit csináljuk Kicsiben nézhetünk bármit, mialatt az unalmas prezit csináljuk
Amíg oldalakat gépelünk, vagy az unalmas prezentációkat készítjük, addig kicsiben nézhetjük a kedvenc sorozatunkat, vagy éppen a meccset. 
Nyáron lesz két éve, hogy a Windows 10 köztünk van. Vannak akik szeretik, és vannak, akik továbbra is a korábbi Windowsokat favorizálják. Na persze az XP egyre korlátozottabban használható, lassan már egy emailt sem fog tudni megnyitni. Február közepétől a Gmailt nem támogatják többé a Chrome régi változatai, márpedig az XP-n és a Vistán csak ezek működnek. Most viszont jön egy új funkció a Windows 10-be, ami tényleg nagyon jó. De eddig miért nem volt? A TV készülékek már bő 10 évvel ezelőtt is tudtak olyat, hogy miközben néztünk egy műsort, kis képben nézhettünk egy másikat is. Ezt ugyebár kép a képben módnak hívják. Analóg TV adásoknál nem működik, de a digitális berendezéssel rendelkezők használhatják. Valami hasonlót tud a Windows újdonsága, amit Compact Overlay néven hívnak a Microsoftnál.

A fejlesztőkön múlik, hogy az alkalmazásaikban lehetővé teszik-e ezt a funkciót vagy sem, de várhatóan a média lejátszó alkalmazások és a chat programok fejlesztői hamar fognak reagálni, hiszen ezek azok az alkalmazásfajták, amelyek praktikusak, ha pl. egy táblázatszerkesztés közben is felül vannak és láthatók. Várhatóan a következő nagy frissítőcsomag része lesz az újítás, de pontos információkat nem adott kis a Microsoft. Ha a tippek jók, akkor április 17-én fog érkezni a következő nagy frissítés. (Mastermind Számítástechnika)
Szólj hozzá Te is!
Hozzászólást és megjegyzést cikkeinkhez a Facebook kommentrendszerének segítségével tehetsz. Weboldalunkon semmilyen ezzel kapcsolatos információt nem tárolunk! A hozzászólások moderálására azonban fenntartjuk a jogot! (Moderálási elveink megnyitáshoz/bezáráshoz katt.ide!)

Kövess minket Facebookon!

A Promotions.hu-ról

Kövess minket!

Oldalunk 2007-ben indult azzal a céllal, hogy az éjszaka folyamán bulizni indulókat programajánlókkal segítsük és életük legemlékezetesebb partyjait bulifotókkal dokumentáljuk.

Először Debrecenben, majd az egyre nagyobb ismertséget követően már egész Hajdú-Bihar megyében fotóztunk, sőt az ezt követő években az oldal immáron más megyékbe is eljutott: sorrendben Szabolcs, Borsod és Heves megye is csatlakozott egyre szélesedő olvasótáborunkhoz.

További részletekért kattints ide!

Partnereink & Barátaink

Copyright © 2007-2014. | Promotions Online Media Magazin - Minden jog fenntartva! Az oldalon található anyagok csakis a Promotions Media Kft. írásbeli engedélyével vehetőek át!