Promotions.hu

Válassz megyét:

Nyelv:
Bejelentkezés

Promotions.hu

Bulifotók /// Programajánlók /// Neked!

Nem találsz valamit? Keresd itt!

Megéri digitálisan vállalkozni

Jelentősen le vannak maradva európai szinten a vállalkozásaink az informatikában. Ebben nyújt segítséget a Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan!, amelynek célja a magyar kkv-k informatikai képességeinek fejlesztése.

A közel kétéves időtartamú program már 90 rendezvényen van túl, és kifejezetten vidéki vállalkozások számára nyújt segítséget. Mondhatni teljes erőbedobással próbálják elérni, hogy hozzá segítsék a lemaradt cégeket a digitális fejlődéshez. A kormányzati támogatással létrehozott projekt arra törekszik, hogy segítse olyan fizikai eszközök, szoftverek vagy módszerek meghonosítását egy cég életében, amely kiváltja a hagyományos papír alapú feladatvégzést. Ebben persze benne van az is, hogy a meglévő, korszerűtlenné vált informatikai eszközöket le tudják cserélni. „Sok intézménynek már az is bevétel kiesést okoz, hogy nem lehet náluk bankkártyával fizetni.” – világított rá Koleszár Péter a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara IKT tanácsadója. Olyan példát is felhozott, hogy már egy étteremnél is meggyorsíthatja a rendelést, ha azt digitálisan veszik fel. 

Az országban összesen 29 fős tanácsadói hálózat segít a vállalkozásoknak eligazodni abban, hogy milyen eszközökkel vagy módszerrel érhetnek el nagyobb hatékonyságot. Az úgynevezett IKT tanácsadók megvizsgálják a vállalkozás informatikai felkészültségét, segítenek az informatikai fejlesztési stratégia kidolgozásában, javaslatokat tesznek a bevezetendő informatikai szolgáltatásokra/eszközökre és tájékoztatást adnak az elérhető pályázati forrásokról. A tanácsadók elérhetőségeit ide kattintva lehet elérni. 

Azok a vállalkozások, amelyek a Modern Vállalkozások Programjában Digitálisan Felkészült Vállalkozás minősítést szereznek +5% többlettámogatást kaphatnak.
Szólj hozzá Te is!
Hozzászólást és megjegyzést cikkeinkhez a Facebook kommentrendszerének segítségével tehetsz. Weboldalunkon semmilyen ezzel kapcsolatos információt nem tárolunk! A hozzászólások moderálására azonban fenntartjuk a jogot! (Moderálási elveink megnyitáshoz/bezáráshoz katt.ide!)

Kövess minket Facebookon!

A Promotions.hu-ról

Kövess minket!

Oldalunk 2007-ben indult azzal a céllal, hogy az éjszaka folyamán bulizni indulókat programajánlókkal segítsük és életük legemlékezetesebb partyjait bulifotókkal dokumentáljuk.

Először Debrecenben, majd az egyre nagyobb ismertséget követően már egész Hajdú-Bihar megyében fotóztunk, sőt az ezt követő években az oldal immáron más megyékbe is eljutott: sorrendben Szabolcs, Borsod és Heves megye is csatlakozott egyre szélesedő olvasótáborunkhoz.

További részletekért kattints ide!

Partnereink & Barátaink

Copyright © 2007-2014. | Promotions Online Media Magazin - Minden jog fenntartva! Az oldalon található anyagok csakis a Promotions Media Kft. írásbeli engedélyével vehetőek át!