Fantasztikus dalt rakott össze Zoli Vekony

Igen, bizonyára rá lehet jönni, hogy a Zoli Vekony név mögött magyar előadó lapul, de új dala a Moments egyáltalán nem erről árulkodik. Világszínvonalú nem csak a track, de a videó is.

Kína saját Gyűrűk urát akart, katasztrófa lett belőle

Az ázsiai ország legdrágább filmjét egy hét után levették a műsorról. A producerek szerint fizetett trollok tehetnek mindenről.

Punnany 15: születésnapos a csapat

A Punnany Massifnak már bőven helye van a kezdőben, ha fesztiválokról van szó, és tettek is arról a 15 év alatt, hogy ez így legyen. A jubileumot július 21-én a Budapest Parkban ünneplik majd.

Az EFOTT is összehozott egy látogatórekordot

Bár földrengést nem csináltak, mint a Balaton Sound, de a látogatórekord így is összejött a 43. EFOTT-on: 115.117 ember fesztiválozott Velencén.

Haj-Hász Fitness

Hirdetés (x)

A Haj-Hász Fitness konditerem Eger legszínvonalasabb gépparkjával, Life Fitness cardió gépekkel és TECA edzőtermi berendezésekkel vár minden fogyni,erősödni,sportolni vágyó kedves vendéget.   A g&e... Tovább olvasom

Szent István Pub

Hirdetés (x)

A helyszínen megtalálhatod a retró zenét, a funky-t, a popot, a hip-hop-ot, a technót és a house-t – a söröző hallhatóan (!) széles zenei palettát kínál.  A pub a Hotel Szent István része! Tovább olvasom

30 éves a véres atlétatrikó: a Die Hard, és ami mögötte van

Bruce Willis rá sem került a plakátra, annyira féltek tőle a producerek, végül mégis az egyik legtöbbet koppintott akciófilm lett a Drágán add az életed!

Új mozis univerzum születhet meg Budapesten

Úgy hírlik, Denis Villeneuve a Szárnyas fejvadász 2049 után Magyarországon forgatná a Dűne legújabb feldolgozását.

A Stanley Kubrick film, ami soha nem fog elkészülni

Hihetetlen, de a rendező zseni egy teljesen kész szkriptje 62 év után került elő. A Burning Secret forgatókönyve annyira egyben van, hogy akár már most forgatni lehetne.

Megjelent a Mamma Mia! második részének filmzenéje

Ezen a héten csütörtökön érkezik a mozikba a zenés film második felvonása, sok helyen pedig már premier előtt be lehet rá ülni szerdán. Mi mással is lehetne rá jobban felkészülni, mint a hivatalos soundtrackkel.

A vidéki nagyvárosokban is lesz Vertigo Filmhét

Már ötödik alkalommal rendezik meg a Vertigo Filmhetet, ahol huszonnégy alkotást láthatnak a nézők.

Ha már unod a Walking Dead-et: folytatódik minden idők legviccesebb zombifilmje

Minden élő és sok élettelen szereplő is visszatér a Zombieland 2-ben. Tíz évvel az első rész után, jövő októberben mutatják be. 
1. oldal / 187

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!