Megtámadták a Pet Shop Boys frontemberét

Megtámadták a Pet Shop Boys énekesét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán. Valószínűleg most már a Pet Shop Boys sem fog szívesen koncertezni a brazil nagyvárosban, amit már így is nagyon sok zenekar elkerül inkább.

Megérkezett a Punisher sorozat előzetese

Rövid bevezetőt kapott már a széria, de most 2 és fél percben mutatják be, mire is számíthatunk a Marveltől.

James Cameron folytatja a Terminátort

Ebben az a jó hír, hogy a kettő utáni, vagyis a rajongók által kiutált filmeket nem vennék figyelembe. Ez teljesen új történelmet írhat a sorozat köré.

Újra Budapesten koncertezik Rod Stewart

Rod Stewart visszatér Budapestre, és pályafutásának legjobb dalaival lép fel január 29-én a Papp László Budapest Sportarénában. Az angol énekes legenda 8 éve járt utoljára hazánkban.

Egal Culture Club

Hirdetés (x)

Az egri EGAL klub/MÁS klub 16 (az Ifiházas korszakkal együtt 22) év működés után, 2011. december 31-én megszűnt. A világ persze változik, s vele változunk némileg mi is: a régiek mellett - és részben helyett - új arcok tűnnek fel a dolgozók és a közönség soraiban, új kedvencek a színpadon, új műfajo... Tovább olvasom

BRDWY

Hirdetés (x)

A belső berendezést tekintve szinte országos szinten is egyedülálló technikák vonulnak fel! Kezdve az elsőosztáylú fény- és hangtechnikától, egészen az interkatív belső médiahálózatig. A partykat 3 kamerán keresztül nézni lehet az interneten is, valamint a világon bárhonnan hallgatni lehet a buliban... Tovább olvasom

Jól sikerült a Színházak éjszakája

Az eső ellenére mintegy 10 ezer ember volt kíváncsi 35 színház több száz programjára a hatodik alkalommal megszervezett Színházak éjszakáján Budapesten.

A franciák moziznak a legtöbbet

A franciák járnak a legtöbbet moziba Európában: tavaly mintegy 213 millió jegyet adtak el a francia mozik, megelőzve a briteket és a németeket.

Október végén kapjuk meg a Bud Spencer szobrot

A tervek szerint Bud Spencer születésnapjára, október végére kerülhet ki a színészt ábrázoló egész alakos bronzszobor a budapesti Corvin sétányra. A színész 1929. október 31-én látta meg a napvilágot.

Lady Gaga egy furcsa betegség miatt szakította meg a turnéját

Lady Gaga amerikai popsztár orvosi utasításra elhalasztotta hathetesre tervezett európai turnéját, mely csütörtökön kezdődött volna Barcelonában.

Lelőtték a Narcos egyik stábtagját

Bár a lelőtték kifejezés nem éppen adja vissza, ami történt, ugyanis Carlos Muñoz Portalt szabályosan kivégezték.

Véget ért a Torontói Filmfesztivál

Martin McDonagh ”Three Billboards Outside Ebbing, Missouri” című filmje kapta a Torontói Filmfesztivál (TIFF) közönségdíját vasárnap. Ez azt jelenti, hogy igen erős esélye lesz az Oscar-díjra is.
1. oldal / 128

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!