Dunapest Fesztivál: villamosszínház és népszigeti lazulás

A nyár utolsó hétvégéjén a főváros folyó menti helyszínein száznál is több művész részvételével zajlik majd a Dunapest fesztivál. A Népszigeten például Szabó Benedek és a Galaxisok ad koncertet.

Egy kicsit kisiklott a nagy trance vonat a Szigeten

A Group Therapy legjavát hozta el Above & Beyond Magyarországra, de csak pár szelet volt igazán finom a tortából. A közönség viszont úgy volt vele, hogy egy születésnapon ez kit érdekel? Én is így döntöttem, hogy nem csak a tortát kell nézni.

Meghalt Kerényi Imre

Elhunyt Kerényi Imre miniszterelnöki megbízott, Kossuth- és Jászai Mari-díjas rendező, színigazgató, egyetemi tanár, publicista, érdemes és kiváló művész – közölte a Miniszterelnöki Sajtóiroda.

Egy héttel korábban érkezett meg az új Nicki Minaj album

Az énekesnő új albuma, a „Queen” augusztus 17-én érkezett volna meg, de Minaj a Beats 1 Radio Show-ban bejelentette, hogy már 10-étől elérhető lesz a rajongók számára.

East Side Arena & Club

Hirdetés (x)

2009. December 05-én nyitotta meg kapuit az East Side Arena. Korábban, a nyári szezonban East Side Beach néven üzemelt a klub külső, szabadtéri medencés szórakozóhelye. A hideg idő beköszöntével szükség volt egy belső helység kialakítására, mely az "ARENA" nevet kapta. Ezzel sikerült Magyarország le... Tovább olvasom

Cream Cafe & Bar

Hirdetés (x)

"A Cream Cafe&Bar 2012 nyarán nyitotta ki ajtaját Miskolc belvárosában, ahol a Széchenyi u. 12/a. ad otthont szenvedélyünknek. A kapualj elhelyezkedése kedvező a megközelítés szempontjából, hiszen gyal... Tovább olvasom

Bonobo beizzította, a Gorillaz pedig megmentette a Sziget becsületét

Volt mit helyrehozni, mivel Kendrick Lamar botrányosan rossz fellépése után legszívesebben inkább meglincselte volna a rappert a Sziget közönsége. Bonobo hozta a szokásosat, míg a Gorillaz olyan koncertet adott, ami nálam biztosan bekerült a top 10-be.

Kendrick Lamar kicsit alkotott a Nagyszínpadon

A Sziget szervezői a legnagyobb dobásnak szánták Lamart, aki cserben hagyta a közönséget.

Komoly változások az Oscaron

A márciusi gálát minden eddiginél kevesebben nézték, meg is van az eredmény: új kategóriát nyitnak a népszerű filmeknek.

Először nézhetünk bele az Oscar-díjas magyar rendező új filmjébe

Nemes Jeles László, a Saul fia alkotója a Velencei Filmfesztiválon versenyez Napszállta című új filmjével. Íme az első előzetes.

Total Dance: őrületes retro buli van készülőben

Augusztus 11-én újabb szabadtéri retro bulival készül a PLÁZS.

Megnyitotta kapuit a Sziget Fesztivál!

A bent lévők eddig csak vízipisztoly csatáztak, azonban innentől már indulnak a koncertek és a teljes program. A szervezők látogatócsúcsot várnak, és több mint félmillió „szitizen” érkezésére számítanak.
1. oldal / 195

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!