Gyászolja a világ Aviciit

Felborított mindent, hogy a tehetséges zenésztől már 28 évesen búcsút kellett vennünk.

Spielberg megrendezi első képregényfilmjét

Szuperhősfilmet rendez Steven Spielberg, akinek ez lesz az első képregényfilmje. Meglepő is lenne, ha a kultikus rendező zseni nem akarná kipróbálni magát ebben a műfajban is.

Közeledik a Senkise bemutatkozó koncertje

A trap zene magyar képviselőinek koncertje az Akvárium külön kérésére került át a kisteremből a Nagyhallba. A bemutatkozás után jön a fesztiválszezon, ahol a duó a közeledő FŐHE Fesztiválon is fellép majd.

Random Trip: Palya Bea, Saiid, és Szabó Balázs közös dalt rakott össze

A trió a Dobban című számban egyesíti a folklór és a hiphop világát.

Calimbra Wellness és Konferencia Hotel**** Miskolctapolca

Hirdetés (x)

A Calimbra Konferencia és Wellness Hotel**** Miskolctapolca ékköve lett. A méltán világhírű Barlang-fürdőtől néhány percnyi sétára lévő monumentális, de mégis légies épület, amelye... Tovább olvasom

Central Club

Hirdetés (x)

Central Club Miskolcon, a belváros szívében! Tovább olvasom

Avicii top 10

Jó lenne, ha ezt a listát más alkalomból kellene lehoznunk, de sajnos úgy adódott, hogy búcsúznunk kell a világ egyik legjobb DJ/producerétől.

Először lép fel nálunk Pitbull

Először lép fel Magyarországon a Grammy-díjas, többszörös platinalemezes Pitbull: a kubai származású amerikai rapper július 28-án ad koncertet a székesfehérvári Fezen Fesztiválon.

Sziget: nagyobb költségvetés, nagyobb nevek

Idén a korábbinál több nemzetközi sztár ad koncertet a Sziget fesztiválon, miután a befektetőkkel közösen 12 százalékkal 8,6 milliárd forintra tudták növelni a költségvetést, és csak a nagyszínpados fellépőkre egymilliárddal többet költhetnek.

Lars von Trier újra Cannes-ban

A hét évvel ezelőtt provokatív mondatai miatt kitiltott Lars von Trier dán rendező visszatér a cannes-i filmfesztiválra, de az új filmjét azért versenyen kívül mutatják be.

FŐHE 2018 - Nyíregyháza: Mike Cervello

Az elektronikus zene egyik aktuális világsztárját május 18-án pénteken láthatja majd a FŐHE közönsége.

Budapesten és Debrecenben is megtartják a cirkuszi világnapot

Budapesten a Fővárosi Nagycirkusz, Debrecenben pedig a Magyar Nemzeti Cirkusz várja a közönséget szombaton, a cirkuszi világnapon. A különleges produkciókon túl nyílt próbák is lesznek.
1. oldal / 167

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!