Tényleg nem semmi dolgot rakott össze az Animal Cannibals

Úgy is mondhatnám újra, mivel 10 évenként megcsinálják, hogy összehozzák a magyar rap előadók aktuális krémjét egy dalra. 1998-ban ez volt a „Mindenki”, 2008-ban az „Északon, délen...”, most pedig begördült a „Tarolnak az emszík”! Mindenkinek feltűnt, hogy a srácok nem öregszenek?

Hallgassa meg az egyik legtartalmasabb adventi előadást!

Spanyolországi koncertjei előtt és után, itthon újra előadja a zenekar A várakozás zsoltárát karácsonyig. Aki nem jut el oda, hogy élőben lássa és hallja, videón is szánhat rá egy órát. Az egyik legszínvonalasabb ilyen témájú program.    

„Szívtől a szájig”: LP megint nagyot alkotott

Az énekesnő elkényeztet minket, mivel jövőre kétszer is fellép hazánkban, addig viszont érdemes készülni a vadiúj dalokra a friss és ropogós albumával.

A Coldplay-turné kihagyta Budapestet, de van egy vigaszdíjuk

Aki ismeri a zenekart, az tudja, hogy iszonyatosan hangulatos élő koncerteket szoktak adni, és némelyik dal jobban megfogja így az embert, mint a stúdiófelvételeken.

The Movie

Hirdetés (x)

Megnyílt a Környék egyik legigényesebb Szórakozóhelye Mezőkövesden az egykori mozi épületében! 2 Terem, 2 Stílus. A nagyterem Trendi, a Kisterem Retro. Nyáron tetőterasz Koktálbárral. Plazma TV-k, Kivetítők, Hófehér Bőrkanapék és fotelek, Intim boxok és persze A Fegeteges Buli vár rád a The Movie... Tovább olvasom

Mályi Beach

Hirdetés (x)

Élvezd ki a nyár utolsó hónapját, szürcsöld a koktélod tóparton! MályiBeach - Korrekt árak, kényelem és nyugalom öt percre a várostól. MályiBeach - a város partja! Tovább olvasom

Vissza a gyerekkorba: jön a digitálisan felújított Vízipók-csodapók

2019. március 22-én, a víz világnapján mutatják be a digitálisan felújított Vízipók-csodapók című egészestés rajzfilmet, amelynek vetítéseihez számos ismeretterjesztő program is kapcsolódik majd.

Most élőben is megnézheted, hogy Richie Kotzen mit tud egy gitárral

Ahogy Kotzen gitározik, az tényleg valamiféle földöntúli dolog, és az ember csak nézi tátott szájjal, hogy mi történik? Az énekes és dalszerző 2019. július 9-én lép fel a Barba Negra Trackben.

Előkarácsonyi ajándék Elton Johntól

Igazából tőle is, mivel azoknak köszönhetjük, akik előkerítették, mivel a felvételt elveszetnek hitték.

Mintha nem is a moziban lennénk...

Hiába forgott Budapesten az új Robin Hood film, büszkeség helyett inkább visszasírjuk Kevin Costnert.

Ismét fellépnek Magyarországon a videoklipek királyai

2019. június 3-án látható, hallható a Budapest Arénában a Piano Guys. Eddig másfél millárdan látták, hallották őket, a világ legkülönlegesebb helyein szeretnek forgatni. 

Újra fellép a Budapest Parkban a Sum 41

Arról nincs hír, hogy a hetedik lemezzel érkeznének hozzánk, de az biztos, hogy egy nagyon jó koncerttel igen. A csapat 2017-ben mutatta meg a Budapest Parkos közönségnek mit is tudnak élőben, most pedig 2019. június 12-én készülnek újra elénk tárni, mi is az a kanadai punk.
1. oldal / 249

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!