Sean Paul is fellép a SZIN-en

Az idén 50. alkalommal jelentkező SZIN-re bejelentették a reggae és dancehall irányokban szintén jeleskedő Sean Pault is.

Tudományosan vizsgálták meg Michael Jackson egyik mozdulatát

Orvosok találtak magyarázatot arra a fizikai képtelenségnek tűnő táncmozdulatra, amellyel Michael Jackson kápráztatta el a közönséget a Smooth Criminal című számának klipjében.

Inkább felnőtt mozi lesz az új Maugli

Na jó, ha nem is felnőtt, de egy szinttel komolyabbra akarja venni a figurát.

John Malkovich tárlatvezetést tartott Budapesten

Az amerikai színész kedden mutatta be a Műcsarnokban, Sandro Miller: Malkovich Malkovich Malkovich - Tisztelet a kamera mestereinek című kiállítást. Malkovich a fotográfia fanatikusaként jellemezte alkotótársát.

Shamrock Irish Pub

Hirdetés (x)

Szerdán a nyitvatartás a buli hangulatától függ... akár kifulladásig!!! Információk és asztalfoglalás: Programok a Shamrockban: Szerda >> Rock & Retro Péntek >> A Te kívánságod alapján alakítjuk az estét.... Szombat >> Mai slágerek + Old funky, funky, retro  ... Tovább olvasom

Club K2

Hirdetés (x)

Szerettel vár határainktól nem messze a dédai Club K2! Tovább olvasom

Búcsúzunk Philip Roth írótól

Philip Roth, a kortárs amerikai irodalom egyik legnagyobb alakja volt. 85 éves korában hunyt el.

Brains - Where We From

Őrületesen jó friss dallal és videóval támad a Brains! Ezzel már a Budapest Parkos koncit is felvezetik, ami június elsején lesz pénteken.

Főgonosz lesz Jake Gyllenhaal az új Pókemberben

A variety.com értesülései szerint Jake Gyllenhaal a Pókember: Hazatérés folytatásában a gonosz Mysterio szerepében tűnik majd fel.

Közeledik Christina Aguilera legújabb albuma

Az új dal, az öntudat turbózó Fall In Line közreműködője nem más, mint Demi Lovato, az új album megjelenéséig pedig alig van már egy hónap.

Nem ment akkorát a Deadpool 2, mint az első rész

Egyértelmű volt, hogy a Deadpool 2 nyerni fog az észak-amerikai mozipénztárakban, de nem hozott annyit, mint az első rész nyitánya.

Pharrell Williams a sangriáról énekel

A tökéletes Sangria Wine receptjéhez nem kellett más, mint a vérbeli, latin ütemű alapok, némi reggae-fűszer, salsa-csipke és az a mágia, amit csakis a két szupersztár „mixer”, Camila Cabello angol és spanyol éneke, illetve Pharrell szexi refrénje tudott hozzáadni. Szóval az kattintson, akinek ezek a stílusok fel tudják csigázni az életkedvét.
1. oldal / 175

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!