A top 10 legbénább filmes verekedés

Kiváló filmes közelharcot mindig nehéz készíteni, de a borzalmasakból van bőven, most egy ilyen top 10-et mutatunk.

Új videót kapott a Deadpool folytatása

Természetesen ezt is poénra vették, ahol Deadpool festeni tanít minket. Csak ezután jönnek a képkockák a filmből.

Chester Benningtonra emlékezik a VOLT az aftermovie-jában

Negyedszázados történetének legvonzóbb fesztiválját hozta idén a jubileumi Telekom VOLT Fesztivál. Emlékezetes és szomorú pillanat is volt egyben, hogy itt lépett fel először, és sajnos utoljára is a Linkin Park Magyarországon.

Műalkotás rekord: 119 milliárd forintért kelt el egy da Vinci festmény

Rekordáron, 450 millió dollárért (119 milliárd forint) kelt el egy 500 éves, Leonardo da Vincinek tulajdonított festmény egy szerda esti New York-i árverésen.

Taylor Swift pár nap alatt rekordot döntött új albumával

Egymillió példány fogyott mindössze négy nap alatt Taylor Swift új albumából az Egyesült Államokban: az amerikai énekesnő ezzel a legtöbb lemezt eladó művész lett idén hazájában.

Érkezik Jason Derulo ötödik stúdióalbuma

A ’777’ című nagylemez 2018 elejére várható, és olyan további Derulo-dalokat tartalmaz majd, mint a nyár bulislágere, a „Swalla” és a nemrégiben egy akció-videóval megjelentetett „If I’m Lucky”.

Hivatalosan is érkezik A Gyűrűk Ura-sorozat

A pletykákat mindenki tényként kezelte, hogy egyszer valamikor lesz Gyűrűk Ura-tévésorozat, ami egy óriási lyukat tudna betömni a Trónok harca után, aminek egyébként már szintén gondolkodnak a spin-offján.

A héten debütál Az Igazság Ligája

A nagyközönség november 16-án csütörtökön tapasztalhatja meg, vissza tud-e kapaszkodni a DC. Aki nagyon nem bírja, annak mutatunk pár új jelenetet a filmből.

A Depeche Mode koncertjével indul a VOLT Fesztivál

A VOLT Fesztivál 2018-ban is nagyon oda akar csapni. A Depeche Mode és az Iron Maiden mellett a Hurts és a Hollywood Undead is fellép Sopronban az ötnapos VOLT-on. A kedvezményes, 60 órás „early bird” jegyelővétel november 23-án, délben indul.

Sasha – True

Az egykori világelső lemezlovas még mindig tud, és olyan számot rakott össze a Dems-el közösen, hogy az állunk is leesett.
1. oldal / 143

Kövess minket!

Nélküled nincs értelme...
Kövess minket Facebookon, hogy mindig lásd épp milyen érdekességeket osztunk meg Veled!