promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zámbó Krisztián exét kiejtette Árpa Attila a Nagy Őből, az énekes kemény szavakkal reagált a történtekre
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Zámbó Jimmy fia szerint a magyar producer nagyot hibázott.

Elindult a Nagy Ő a TV2-n, és bár Árpa Attila egyik korábbi interjújában kikötötte, hogy

szerinte az ő lelkitársa soha nem jelentkezne egy ilyen és hasonló műsorba,

mégis látszólag nagyon élvezi a hölgykoszorút, ami körbeveszi őt. Bár, mint az várható volt, az újságok és a kommentelők is ott szólnak be a versengző lányoknak és a műsornak, ahol csak tudnak, sőt Attila is megkapja rendre a magáét. Vannak, akik szerint az, hogy egy hivatalosan bevallott nárcisztikus szociopata személyt így ajnároz a televízió és főműsoridőt is ad neki, az mindennél többet elárul a kereskedelmi csatornák dinamikájáról.

Az első adásból kiderült, hogy ki az a 19 nő, aki versengeni fog a producer kegyeiért, és az is napvilágot látott, hogy ki volt az az három, akinek egyáltalán nem adott esélyt a Nagy Ő és egyből el kellett hagyniuk a villát.

A sok negatív vélemény mellett azonban megszólalt Zámbó Krisztián is, aki az egyik kieső védelmére kelt,

„Hogy őszinte legyek, nagyon meglepődtünk Zsuzsikával, amikor megláttuk Beát a műsorban, aki valóban a barátnőm volt még az özönvíz előtt és a mai napig baráti a kapcsolatunk"

- kezdte Krisztián, hozzátéve, hogy Beatrix és ő három évig alkottak egy párt, mindezt a Ripostnak mesélte el.

„Beatrix vad és dögös külseje mögött egy igazán kedves, házias, csupaszív nő lakozik. Ő egy erdélyi lány, amivel szerintem már most sokat elárultam a természetéről. Mindent hozott magával, ami jellemző az ottani emberekre: házias, jóravaló, hatalmas lelke és szíve van. Az édesanyja a négy vérszerinti testvére mellé örökbefogadott öt árvát, akiket ő is támogat"

- foglalta össze a zenész, és hozzátette, hogy Árpa nagyon meg fogja bánni, hogy kiejtette a lányt. Már-már próbálta arra kihegyezni a sztorit Krisztián, hogy Attilát csak és kizárólag a külső érdekli.

„Maradjunk annyiban, hogy Árpa Attila hatalmasat hibázott, amikor nem adott neki rózsát és ezzel esélyt arra, hogy megismerje őt.

Azt mondom, hogy Attila nagyon jól járt volna Beával, de ez fordítva már nem feltétlenül igaz. Bea ugyanis egy nagyon karakán, önálló nő, aki szép üzleti sikereket ért el, és nem hiszem, hogy szüksége lenne egy olyan férfira, aki esetleg megpróbálná őt irányítani, vagy terelgetni. Őt ugyanis nem lehet és nem is szabad!"

Egyébként Árpának néha vannak jó pillanatai is, amikor nőket vagy épp kislányokat kell megvédenie a nagy közellenség szerepből:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás