promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lelepleződött Putyin titka, igazak voltak a pletykák Oroszország elnökéről
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vlagyimir Putyint nagyon zavarja, ha a magasságáról van szó.

Magyarország, és persze egész Európa arra vár, hogy véget érjen a kegyetlen háború Oroszország és Ukrajna között, ami lassan már egy éve tart. Sajnos azoknak a szakértőknek lett igaza, akik azt jósolták, hogy a harcok el fognak húzódni.

A háborúban álló felek Törökországban tárgyaltak utoljára, de az sem vezetett semmi eredményre, azóta pedig szóba se került ez a dolog, ahogyan Putyin Zelenszkij csúcstalálkozó sem.

Sajnos az utóbbi időben sem érkeztek túl jó hírek, már ha lehet hinni a Bloomberg beszámolójának. A cikkükben azt írták, hogy egy bennfentes forrás szerint Vlagyimir Putyin be van arra rendezkedve, hogy évekig elhúzódjon a háború, és a nyugati országokkal való konfliktus.

Az oroszok nem állnak le, legalábbis addig nem, amíg valahogy tűzszünetre, vagyis gyakorlatilag megadásra kényszerítsék az ukránokat. Jelenleg sajnos egyik fél sem hajlandó a kompromisszumokra, és úgy gondolják, az idő nekik kedvez.

A háború miatt Putyin neve egyre többet kerül elő a bulvársajtóban is. Az biztos, hogy Oroszország elnöke mindig is szerette megmutatni a világnak, hogy mennyire tettre kész és erős vezető. Ehhez persze a magassága nincsen meg, mivel csupán 168 centi.

Az orosz diákok napja alkalmából csoportkép készült, amin Putyin is szerepelt. Az orosz elnök magasított cipőt viselt, szóval igazak voltak a pletykák, hogy a Kreml ezt be szokta vetni vészhelyzetben. Az internet népe természetesen már el is kezdett poénkodni a dolgon.

Állítólag Vlagyimir Putyint roppantul zavarja, ha a magasságán viccelődnek, és ez alaposan ki tudja borítani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás