promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb népszerű Sparos terméket hívtak vissza Magyarországon - eszedbe ne jusson megenni, ha ilyet vásároltál
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

 Lehet, hogy a te konyhádban is megtalálható ez a népszerű magyar termék? 

Érzékszervi nem megfelelőség, egészen pontosan rovarszennyezettség miatt visszahívja a SPAR a S-Budget „A” minőségű hosszú szemű rizs 1 kilogrammos kiszerelésű, 2024. november 1-jei minőségmegőrzési idejű tételét – olvasható az áruházlánc honlapján. Mind a SPAR, mind a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) arra kéri a vásárlókat, hogy a terméket ne fogyasszák el.

Egyre többször probléma van a hazai élelmiszerekkel, egyre több és több terméket vissza magyar Nébih, azaz a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal. Csokit, joghurtot, lisztet is hívtak már vissza, csak, hogy az utóbbi hónapok problémás termékeit említsük. 

Az aktuálisan érintett rizsterméket május 11-ig vissza lehet vinni a SPAR áruházaiba, ahol annak árát visszatérítik a vásárlók számára. A határidőt követően a visszavételi igénnyel a rizst beszállító Hadászi Kft-t lehet keresni.

Név: S-Budget „A” minőségű hosszú szemű rizs
Minőségmegőrzési idő: 01.11.2024
Tételszám: L0802231
Kiszerelés: 1 kg
Beszállító: Hadászi Kft.

Kép a termékről:

A Spar hivatalos közleményében ez áll pontosan:

"Tisztelt Vásárlóink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft által forgalmazott
S-Budget "A" minőségú hosszúszemű rizs 1 kg (minőségmegőrzési idő: 01.11.2024, tételazonosító: L0802231, EAN kód: 5999033893022, beszállító: Hadászi Kft)
terméket érzékszervi nemmegfelelőség miatt a forgalomból kivonjuk.
Amennyiben vásároltak a termékből, kérjük ne fogyasszák el! Ezen terméket áruházainkba történő visszahozatal esetén visszavásároljuk, a termék vételárát visszatérítjük!
Az érintett terméket 2023.05.11-ig van lehetőségük visszahozni az áruházainkba, a határidő lejárta után visszavételi igényükkel kérjük a Hadászi  Kft-t (info@sunflower-seed.hu) keressék.

SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft."

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás