promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elszabadult az őrület az egyik magyar Aldiban, de az arra járók valami egészen máson röhögtek
Borítókép:  Profimedia - illusztráció / olvasói fotó (Aldi Nyíregyháza)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy újabb Aldi nyílt meg Magyarországon, ahova az akciók miatt elképesztően nehéz volt bejutni.

Valóban zajlik az élet a hazánkban is nagyon népszerű bolthálózat körül, mivel az Aldi Magyarország idén ünnepli a tizenötödik születésnapját. Emiatt egy játékban is részt vehetnek az ott vásárlók egészen május 10-ig. Mindegy, hogy mit, és milyen értékben vásárolunk, a lényeg, hogy a kapott blokkon szereplő AP kódot ide kattintva töltsük fel – erre négy napunk van.

Az Aldi Magyarország minden héten 150 darab 25 ezer forint értékű vásárlási utalványcsomagot sorsol ki, a főnyeremény pedig 1 millió forint.

Közben folyik az Aldi terjeszkedése is, mivel Nyíregyházán csütörtökön megnyitották a legújabb boltjukat. Ez lett az ötödik üzletük a szabolcsi vármegyeszékhelyen, de a lényeg, hogy ez abszolút a belvárosban van, ami valószínűleg erős konkurenciát fog jelenteni a Korzóban található Sparnak. Ez az üzlet bár nem túl nagy, de őrületes forgalmat generál a mai napig.

Az Aldi a nyitás napjára külön akciókat tervezett, az első 300 vásárló például LEGO-t kapott ajándékba. Ezen a napon ráadásul 10 óráig minden 5 ezer forint felett vásárló megpörgethette a szerencsekereket, hogy garantált nyereménnyel térjen haza. Külön reklámújságot is adtak ki, amit ide kattintva tudtok átböngészni.

A nyitás miatt tényleg valódi őrület volt a boltban, mivel az Aldi számos élelmiszert kínál a megszokottnál is kedvezőbb áron. Az üzletbe nem is tudtak beengedni ennyi embert, így délelőtt például kint állt a sor.

A nyíregyháziak többség persze amiatt kezdett el poénkodni, hogy milyen népszerű lett hirtelen a gyúrás, és mindenki elkezdett egészségesen élni a városban. Az olvasói fotón is olyan, mintha az emberek a fenti edzőterem miatt állnának sorba, és alig várják, hogy ráállhassanak a Cutler Gymben a futógépre.

Természetesen az Aldi és az akciók miatt volt a nagy hisztéria, de ez lehet az edzőterem népszerűségének is jót tesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás