promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megrendítő dolgot talált az új háza falában egy nő, még a szakértők is ledöbbentek a felfedezésen
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bizonyos pontokon melegnek érezte a falakat a nő, de arra nem volt felkészülve, hogy mitől van ez.

Hatalmas mérföldkő az ember életében, mikor megveszi az első saját lakását vagy házát. Rengetegen álmodoznak erről, sokan hosszú évtizedekig csak azért dolgoznak, hogy ez összejöjjön, és legyen biztos fedél a család feje fölött. Nos, egy új ingatlan nem mindig jelent felhőtlen boldogságot, ugyanis megesik, hogy egészen döbbenetes felfedezéseket tesznek újdonsült otthonukban a friss tulajdonosok.

A 42 éves, kolorádói Amber Hall most jutott el odáig, hogy megvegye az első házát, és nagyon boldog volt az egész családjával együtt, hiszen ez volt az álmuk, amire már hosszú évek óta vágytak. Ez az álom viszont hamar rémálommá vált, ugyanis jelenleg még a toalettre is félnek kimenni a saját otthonukban, és erre igazán jó okuk van – az biztos, hogy senki se lenne a helyükben.

A nő bizonyos helyeken melegséget érzett a falakban, de ötlete sem volt, hogy miért lehet ez – majd a feltárásnál kiderült a sokkoló titok: kígyók lepték el a ház falát, csak úgy hemzsegtek az ingatlanban.

Amber Hall több kígyót is talált előtte az otthonában, de nem tulajdonított nekik nagy jelentőséget, hiszen megeshet az ilyesmi Kolorádóban. Ilyenkor rutinosan kihívta a szakértőket, akik egy bizonyos összegért eltávolították a betolakodókat. Az viszont már teljesen ledöbbentette őt, hogy a falban is ott laknak ezek a félelmetes lények, ráadásul a kihívott, szintén meglepődött szakemberek szerint valahol a ház alatt egy hatalmas fészek lehet, ami már legalább 2 éve ott van, szóval komoly problémáról van szó.

A nő természetesen nagyon elkeseredett, hiszen félelemben kell ott élniük a családjával, bármikor felbukkanhatnak az otthonuk különböző zugaiban a kígyók, ráadásul már eddig is sok pénzébe került ez a mizéria – jelenleg arra gyűjt Amber Hall, hogy feltárják a ház alatti fészket, és végre véget érjen ez a rémálom.

Itt lehet megnézni egy videót az esetről:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás