promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szellemet videóztak egy 500 éves kastélyhotelben, ez a hátborzongató felvétel lehet a bizonyíték a kísértetek létezésére?
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy egész éjszakát töltöttek a híres kísértethotelben, ahol több paranormális jelenséget is észleltek.

Vajon léteznek szellemek? Ez egy olyan kérdés, amit valószínűleg már mindenki feltett magának, és ez teljesen természetes. Mindig is érdekelte az embereket, hogy mi történik a halál után, ráadásul több száz éve lehet hallani hátborzongató kísértethistóriákat olyan lelkekről, amik nem tudtak átjutni a túlvilágba, ezért itt ragadtak test nélkül, és akár befejezetlen feladatokkal – a horrorfilmek általában gonosz lényként mutatják be az ilyen entitásokat.

Vannak, akik hisznek a szellemekben, és persze olyanok is akadnak, akik nem, mivel eddig nem sikerült megdönthetetlen bizonyítékot találni a létezésükre. Bár vannak olyan helyek, épületek a világban, ahol rendszeresen észlelnek paranormális jelenségeket, de a legtöbbről hamar kiderül, hogy csak átverés – viszont most előkerült egy felvétel, ami elég elgondolkodtató és félelmetes.

Birminghamben van a nagyjából 500 éves Castle Bromwich Hall Hotel, ami állítólag kísértetjárta, és ezt többen is megtapasztalták már saját elmondásuk szerint. Most egy szellemvadász csapat, az Afterlife Paranormal egy egész éjszakát töltött el itt, hogy különböző műszerekkel kiderítsék, mennyire valósak a híresztelések – és úgy tűnik, hogy nagyon is azok, legalábbis pár felvétel alapján.

A szellemvadászok azt vették észre, hogy az egyik ajtó magától kinyílik – de csak utána jött az, amitől valószínűleg mindenkiben megállt volna az ütő.

Többször is kinyílt az ajtó, ezért leellenőrizték, hátha a huzat miatt van, de nem így volt. Mindent megvizsgáltak, és jó ideig nem nyílt ki az ajtó, majd megpróbálták felvenni a kapcsolatot az állítólagos kísértettel. Beszéltek hozzá, és beállítottak egy Spirit Box nevezetű szerkezetet, ami elvileg képes lefordítani a szellemek által generált hullámokat. Mikor a férfi azt mondta az entitásnak, hogy nyissa ki az ajtót, mutassa meg, hogy barátok, hirtelen megszólalt a kütyü:

„Barátok vagyunk?”

Miután a férfi elmondta, hogy igen, újra kinyílt az ajtó, mintha csak megnyugodott volna a kísértet, és megtette volna neki, amit kér. Ráadásul nem ez volt az egyetlen hasonló eset aznap este a hotelben, hiszen állítólag egy hálóinges szellemet is láttak, és volt, aki a férfi nevét is tudta, és mondta is a Spirit Boxon keresztül, hogy Charlie.

Nos, hogy vajon valós-e a videó, illetve a beszámoló, azt nehéz eldönteni, de akit érdekel, az itt megnézheti a Castle Bromwich Hall Hotelben készült, ajtónyitós felvételt – persze csak saját felelősségre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás