Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Hajdú-Bihar megye
Zupkó Tamás
+36 70 4084805
zupythomas [kukac] gmail.com

Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Melles Maximillián
+36 30 4753880
maxi@promotions.hu

Szerkesztők
amarus@promotions.hu
pepe@promotions.hu

Gasztro & Tourism

Promotions - 2019.01.11. 11:05
Magyarország talán legvadregényesebb hegységében, a Bükkben nem ritka látvány – és tavasztól őszig – könnyen hozzáférhető élmény: a kisvonat. Talán a legkülönlegesebb szárnyvonalra, a mahócaira már jóval ritkábban kínál esélyt az élet – vagy a vasúttársaság. Télen pedig bizonyosan felejthetetlen lesz az utazás, legyen bármilyen is az idő.  

Mint a vasúttársaság honlapján olvasható:
Január 19-én az Északerdő Zrt. ismét elindítja hagyományos téli különvonatát Mahócára, a Lillafüredi Állami Erdei Vasút menetrend szerinti vonatok által amúgy nem járt szárnyvonalára.
A program keretében reggel 9:30-kor és délután 13:10-kor kirándulóvonat indul Miskolc-Dorottya utcáról. A délelőtti különvonat érkezését követően egyéni erdei túra tehető tetszés szerint akár a kisvasút lillafüredi fővonalának garadnai végállomásáig is. A túra hossza – a pontos útvonaltól függően – kb. 10 km. Garadnáról visszaútra a menetrend szerint közlekedő LÁEV-járatok a programra váltott jeggyel igénybe vehetők. Az utolsó vonatindulás Garadnáról: 15:15. A Mahócán maradók számára 11:30-kor és 15:15-kor indul vissza különvonat.

A szerelvények az időjárásnak megfelelő összeállításban zárt és fűtött személykocsikból fognak állni, de szükség esetén legfeljebb egy nyitott kocsi is a vonat részét képezheti majd a honlap szerint, amely az utazás egyéb fontos részleteit is közli (jegyár, regisztráció határideje, stb)

(Promotions)
Tourist Cikkek Zúzmara expressz Mahóca Miskolc kisvasút