promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elindult az Y generáció szokásaira szabott utazási app
Borítókép:  AFP/Adrian Dennis
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csütörtöktől – egy ideig – ingyenesen elérhető a Like Locals utazási alkalmazás béta verziója. A városi sétákat a helyiek állítják össze nekünk, s általuk olyan helyekre juthatunk el, melyekre az átlagos utazási magazinok segítségével soha. Utazás tervezés az Y generációnak!

Különleges látványosságok, valóban helyi lakosok ajánlásával, egy kincskereső játék izgalmával fűszerezve – ezt ígéri felhasználói számára a most csütörtökön indult Like Locals applikáció, áll a technokrata.hu cikkében. Az applikáció teljesen újszerű utazás tervezést tesz lehetővé, részleteiről itt olvashat

A még béta verzióban induló, ingyenesen letölthető alkalmazás fejlesztői két célt tűztek maguk elé. Egyfelől egy valóban személyre szabott és autentikus élményt szeretnének biztosítani a felhasználóik számára. Másfelől pedig azáltal, hogy a hagyományos városnéző útvonalak mentén található nagy forgalmú vállalkozások helyett a helybeliek ajánlása alapján az eddig eldugottnak számító vállalkozások is figyelmet kaphatnak, szeretnének vissza is adni ezeknek a közösségeknek.

A most elérhető tesztverzió segítségével három város, Budapest, Barcelona és London fedezhető fel a helyiek ajánlásai alapján.

Az applikáció egyedisége abban rejlik, hogy olyan városi sétákat, túrákat, vagy, ahogy az alkalmazás hívja őket „Footprinteket” kínál felhasználói számára, amelyek állomásait a helyiek állították össze olyan különleges helyszínekből, amiket a hagyományos turistaútvonalak nem érintenek.

Az app további különlegessége, hogy az egyes állomásokon a felhasználók a helyiek történetei, leírásai alapján ismerhetik meg a kiválasztott várost és annak eddig rejtett nevezetességeit.

Az applikációban jelenleg elérhető városokban egyenként közel 30-30 footprint azaz útvonal található, azonban a fejlesztők ezt a jövőben szeretnék bővíteni, amihez szintén várják a felhasználók saját történeteit, kedvenc nevezetességeit.

Az alkalmazás letölthető az App Store-ban és a Google Playben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás