promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy titok derült ki Arnold Schwarzenegger budapesti látogatásáról
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Arnold Schwarzenegger nem filmet forgatni jött a magyar fővárosba.

Nem olyan rég John Travolta járt kicsiny hazánkban, mivel a lánya, Ella Bleu Travolta itt forgatott a fővárosban. A világhírű színész kihasználta az alkalmat, és igyekezett megnézni mindent, ami érdekelte.

Közben egy rajongói fotó robbantotta fel a magyar internetet, amin Arnold Schwarzenegger látható, ahogy az eucharisztikus világkongresszus gyertyás körmenetről készít egy fotót a Four Seasons Hotel teraszán.

Közben az Index kiderítette, hogy Schwarzenegger nem filmet forgat, de nem is üzleti ügyben érkezett Magyarországra, hanem a barátját, Szedlacskó Ádámot látogatta meg, akivel együtt érkezett ide Németországból.

A Flex Gym Budapest tulajdonosa elmondta, hogy 2015-ben találkozott először a világsztárral egy szemináriumon, és mivel a sofőrje is ő volt, így közelebb tudtak kerülni egymáshoz, amiből barátság lett.

Ádám hozzátette, hogy valóban nem a színészt, vagy Kalifornia korábbi kormányzóját látja a Arnoldban, hanem egy igazi barátot, akinek már abszolút nincs zavarban a társaságában. Igyekszik megőrizni a világsztár privát szféráját, így még az édesanyjának se szólt, hogy hazalátogatnak, de a lesifotósokat így is nehéz elkerülniük.

A két barát sokat edz együtt, és a másik kedvenc elfoglaltságuk a sakk, amit a FaceTime segítségével akkor is szoktak játszani, ha túl messze vannak éppen egymástól.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás