promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Komoly gond van a Decathlon termékeivel, a Nébih figyelmeztetést adott ki
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Idegen anyag lehetséges jelenléte miatt visszahívásra kerültek a Decathlon termékei.

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal már az év első napjaiban is komoly veszélyre figyelmeztette a magyar vásárlókat, ugyanis kiderült, hogy a népszerű áruházlánc, a Penny egyik termékével elég nagy baj van. A tájékoztatásért sokan hálásak voltak, hiszen a Nébih megspórolt egy kis „kellemetlenséget” az embereknek, és úgy tűnik, hogy megint hasonló helyzetbe csöppentünk.

A Nébih honlapján közölt tájékoztatása szerint idegen anyag, konkrétan tinta maradvány lehetséges jelenléte miatt vissza kellett hívni a Decathlonban kapható „Aptonia Energy gel” több termékét is, amik 03/2023 lejárati idővel rendelkeznek: Energiazselé ENERGY GEL+, 4x32 g, kólaízű; illetve Energiazselé csomag 7 x 32 g – itt vannak az érintett termékek pontos adatai:

  • Modellkód: 8385590; Terméknév: ENERGY GEL LD X4 COLA;
  • Modellkód: 8517655; Terméknév: ENERGY GEL MIX 3 SD AND 4 LD,
  • Modellkód: 8767339; Terméknév: ENERGY GEL MIX 3 SD AND 4 LD #.

A Nébih arra kéri a kedves vásárlókat, hogy ha vásároltak ezekből az érintett termékekből a Decathlonban, akkor semmiképp se fogyasszák el őket. Helyette inkább vigyék vissza őket abba a Decathlonba, ahol megvásárolták a terméket, ugyanis ott a vásárlást igazoló blokk/nyugta felmutatása nélkül is megtérítik a termék vételárát.

Íme az érintett termékek illusztrációs képe:


Kép: Nébih

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás