promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Súlyos gondok vannak az egyik magyarországi  futárcéggel, nem jutnak célba a küldemények
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Olvasónk hívta fel a figyelmünket egy komoly problémára, és azóta már a futárcég is reagált.

Általában csak az ünnepi időszakban akadhat probléma Magyarországon a csomagszállítással, hiszen olyankor érthető módon elképesztően nagy a forgalom, de általában mindent megtesznek azért, hogy a küldemények időben megérkezzenek a célállomásukra – főleg úgy, hogy a legtöbb csomagban karácsonyi ajándék van, aminek mindenképp oda kell érnie a címzetthez.

Most az egyik olvasónk hívta fel a figyelmünket arra, hogy a 24H Futár nevezetű futárcég valószínűleg már nem működik, ugyanis nem veszik fel a csomagokat, ráadásul értesítést sem küldenek, és még a Google is azt írja, hogy zárva vannak – ami ügyfél/partner szempontból elég aggasztó.

„A 24 futár a héten kedden bedobta a kaput. Kedden már nem vettek fel csomagokat, senkit nem is értesítettek, hogy nem fognak kiállni a címekre. Az egy évvel ezelőtti Royal futár csőd szakasztott mása. A face oldalukon rendszerhibát írnak, a google adatlapjukon átmenetileg zárva felirat látható, a google értékeléseket pedig nagyon érdemes végig olvasni, mert ott már hónapokkal ezelőtti ki nem fizetéseket írnak le”

– tájékoztatott minket egyik kedves olvasónk.

Valóban látható a Google értékeléseknél, hogy vannak, akik különböző okokra hivatkozva nagyon elégedetlenek voltak a futárcéggel, de összességében még így is 4,6-os értékeléssel rendelkeznek az 5-ből, ami nagyon jónak számít.

Szintén a Google-ben már a „Végleg bezárt” jelzés látható a 24H Futárnál, így érthető, hogy az olvasónk miért gondolta azt, hogy a futárcégnek befellegzett. Most viszont a 24H Futár tiszta vizet öntött a pohárba, és elárulta, valójában mi a helyzet.

„Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy informatikai rendszerünk leállása következtében a biztonságos kiszállítás ellehetetlenült, ezért társaságunk működését hétfőn ideiglenesen felfüggesztettük.

A raktárunkba beérkezett küldeményeket a napokban folyamatosan, dokumentáltan visszajuttatjuk minden feladónak. Ha személyesen kívánja a feladott árut átvenni, azt megteheti 8-14 óráig telephelyünkön. Kérjük, hogy a +36 20 385 8935 telefonszámon előzetesen egyeztessen az átvételről, amennyiben nem személyesen veszi át, kérjük adjon meghatalmazást az átvételhez.

Esetleges utánvét tartozást, kompenzálási eltérést kérjük jelezze a bellok.gabor@24hfutar.hu e-mail címen.

A kialakult helyzetben mindent megteszünk a normális működés mielőbbi helyreállításáért.

Jelenleg csökkentett létszámmal dolgozunk, ezért türelmüket kérjük.

A hírlevél küldés helyreállt, így már folyamatosan tudjuk tájékoztatni tisztelt partnereinket.

A Google jelenleg tévesen jelzi "végleg bezárt"-ként nyitvatartásunkat, ehhez már beadtuk a Google felé a módosítási kérelmet”

– olvasható a 24H Futár közösségi oldalán.

Ezek alapján a futárcég csak ideiglenesen nem tud megfelelően működni, így az ügyfeleknek, partnereknek elvileg nem kell aggódniuk – bár arról még nincsenek információink, hogy mikor tud majd 100 százalékosan üzemelni a 24H Futár.

Itt lehet megnézni a 24H Futár teljes bejegyzését.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás