promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A BKK nagy bejelentést tett a Lánchíddal kapcsolatban, különleges fotók készültek
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Most bárki megnézheti, hogy halad a Lánchíd felújítása.

Budapest a világ egyik legszebb városa, jelenleg is folyamatosan épül és szépül a magyar főváros. Ezek a felújítási munkálatok esetenként komoly kényelmetlenséget okozhatnak az embereknek, de mindenképp szükségesek a fejlődéshez, illetve a meglévő értékek megtartásához. Már jó ideje dolgoznak a Lánchídon is a szakemberek, de ha minden jól megy, akkor ősszel befejeződnek a munkálatok.

A Budapesti Közlekedési Központ nemrég helyzetjelentést adott a Lánchíd felújításával kapcsolatban, és bejelentésre került, hogy a munkálatok ütemterv szerint, a költségkereten belül haladnak, ami nagyon jó hír, hiszen az emberek már nagyon várják, hogy ismét teljes pompájában csodálhassák a főváros egyik jellegzetes építményét – külön öröm, hogy ugyan a gyalogos forgalom még nem lehetséges, de március 20-tól még több busz fog közlekedni a hídon.

A BKK a közösségi oldalán közzétett pár különleges fotót is a Lánchíd felújításáról, amiken láthatjuk, hogy éppen egy bárka és egy tolóhajó dolgozik az építményen, amire szép lassan visszakerülnek a daruval mozgatott, műemléki öntöttvas elemek, amiket restauráltak, vagy újraalkottak az eredeti tervek alapján – vagyis úgy tűnik, hogy a Lánchíd olyan gyönyörű lesz, mint új korában.

Már tényleg nem kell sokat várnunk arra, hogy ismét a régi pompájában tündököljön az ikonikus Lánchíd, ami Budapest egyik ékessége, így sokaknak hiányzik már, hogy végre úgy láthassák, ahogy megszokták – itt lehet megnézni a Budapesti Közlekedési Központ képeit a felújítási munkálatokról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás