promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Őrület, egy fiatal magyar férfi kiugrott a vonatból a szerelméért
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szerelmes magyar férfi mesélt őrült esetéről Budapesten csatornánk riporterének.

Lehetetlent nem ismerő talpaló riporterünk, Virág a napokban ismét szeretett fővárosunk, Budapest utcáit és forgalmas pontjait járta, hogy kifaggassa az utca emberét. Kollégánk elárulta, hogy mindig igyekszik a lehető legérdekesebbnek ígérkező riportalanyokat megszólítani, ám valóban nincs könnyű dolga, amikor valaki elzárkózik a válaszadás elől. Virág legutóbb egy roppant konkrét, és valójában mindenki számára megválaszolható kérdést tett fel. 

"Mi a legőrültebb dolog, amit a szerelemért csináltál?"

A Promotions.hu Tiktokjára befutó kommentelők szerint az egykori hollywoodi színészre, Patrick Swayze-re hasonlító srác pedig olyan sokkoló választ adott, amitől még a sokat látott riporterünk is teljesen megrökönyödött. Gyanítjuk, hogy bár már sokan sokféle ostobaságot elkövettük a vágyott férfiért vagy nőért, de ilyet még aligha:

„Egyszer leugrottam egy mozgó vonatról. Igaz, hogy akkor indult el, de az is számít. Azért, hogy odaérjek el találkozóra. Mert elaludtam a vonaton. Gurultam egyet filmesen, de amúgy jó flash volt.”

Az villáminterjút készítő, és meglepett Virág természetesen megkérdezte a szerelmes hőst, hogy lett-e valami baja a kaszkadőr-mutatványból. Ám szerencsére nemleges választ kapott. Arról sajnos már nem tudtunk meg semmilyen információt, hogy végül beteljesedett-e a szerelem az akkor majdnem befuccsolt randevúval. Az biztos viszont, hogy senkinek nem ajánljuk, hogy ilyen módját válassza a vonatról/buszról/repülőről való távozásnak, még, haa világ legjobb nője/pasija is a tét. 

Az elmúlt időszakban nem csak bizarr vonatos, de repülős sztoriról is adhattunk hírt. A minap egy húst meggyőződésből nem fogyasztó férfi volt kénytelen sérelmet szenvedni. Az egyik japán légitársaság utasa ugyanis egy faék egyszerűségű élelmet kapott saját étkezési szokása miatt, miközben a többiek élvezhették a szolgáltatásokat. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás