promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azonnali változás a benzinkutakon, pénteken érvénybe is lép egész Magyarországon
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Váratlan bejelentés jött a magyarországi benzinkutakról. Pénteken újabb árváltozás következik.

Április 19-én, szerdán újabb árváltozások voltak a magyarországi benzinkutakon: mind a benzin, mind a gázolaj nagykereskedelmi ára is csökkent. Jelenleg ilyen átlagárakkal találkozhatunk, ha behajtunk egy hazai kútra:

  • 95-ös benzin: 602 Ft/liter
  • Gázolaj: 580 Ft/liter

Jól véssük be az emlékezetünkbe ezeket az "alacsony" árakat, hiszen ha hihetünk a GKI-nak, akkor a következő két hónapban olyan drasztikus drágulás várható az üzemanyagoknál, hogy egy liter benzin ára meghaladhatja a 650 forintot is. Sokan ezért örültek is, hogy most még olcsóbban tudnak tankolni, és nem is várták volna, hogy rövid időn belül még lejjebb kúszhatnak az árak.

Azonban egy váratlan bejelentés szerint április 21-én, pénteken megint árváltozás lesz Magyarország benzinkútjain. A holtankoljak.hu tette közzé, hogy péntektől már nemcsak a gázolaj, de a benzin literára is 600 forint alá esik, a hét utolsó munkanapján a kiskereskedelmi árakban is megjelenik majd ez a változás:

  • 95-ös benzin átlagára péntektől: 595 Ft/liter
  • Gázolaj átlagára péntektől: 577 Ft/liter

Ez már önmagában is egy nagyon jó hír, de ha tovább akarjátok fokozni a jókedveteket, akkor nézzétek meg ezt az összeállítást néhány tankolási bakiról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás