promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Aldi sokkolta a hazai vásárlókat, erre senki sem volt felkészülve
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elég vegyes érzelmeket váltott ki a vásárlókból az Aldi húzása.

Mondhatjuk, hogy manapság kifejezetten spórolós időket élünk, hiszen rengeteg olyan ember van, aki inkább lemond a kedvenc termékeiről, ha azok túlzottan megdrágulnak. Mindenki óvatosan figyeli a pénztárcáját, illetve hogy hol lehet a legkedvezőbb árakon elérni a bevásárló listákon szereplő dolgokat, éppen ezért nagyon kell küzdeniük a boltoknak, hogy továbbra is megmaradjanak a vásárlók.

Sokak kedvence lett az utóbbi hónapokban, években az Aldi, hiszen az üzletlánc a kommentelők szerint egészen remek kínálattal rendelkezik, az árak is jók, ráadásul folyamatosan vannak izgalmas akciók, kedvezmények is. A népszerű bolthálózat a közösségi oldalán is rendkívül aktív, ott is rendszeresen tájékoztatja a vásárlókat a fontos információkról – de megesik, hogy tömeges agyzsibbadást okoznak a kreatív marketingesek.

Az Aldi követői már valószínűleg tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy az üzletlánc közösségi oldala nem azoknak való, akik ki nem állhatják a fárasztó poénokat, szóvicceket.

Az Aldi rendszeresen rak ki olyan humorosnak szánt fotókat, amik eléggé megosztják az embereket, hiszen vannak, akik egyenesen zseniálisnak tartják őket, és kifejezetten ezért követik az oldalt; meg persze olyanok is bőven akadnak, akik fogják a fejüket, és nem tudják hova tenni az ilyen „rettenetes” poénképeket – ezek megítélése persze nagyban függ attól, hogy ki mennyire vevő az ilyen humorra.

Most egy újabb „gyöngyszemmel” jelentkezett az Aldi, ugyanis a minap megosztottak egy képet, amin éppen rabruhában van egy házias körözött, mintha egy körözött személy lenne, akit sikerült elkapnia a rendőrségnek – fölötte pedig egy „bűnösen finom” felirat látható, hogy az alkotás biztosan elérje a kellő hatást.

Mondani sem kell, hogy ezt a poénképet is vegyesen fogadták az emberek, bár a többség kifejezetten imádta, vagyis ezek alapján jól teszi az Aldi, hogy időnként ilyen kis humoros szösszenetekkel jelentkezik – itt lehet megnézni az imént ismertetett körözötteset:

Akit érdekel, az itt megnézhet egy videót, amiben olyan borokat ajánlanak, amiket az Aldi-ban lehet megvásárolni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás