promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fontos emlékeztetőt küldött a bank, ha elfelejted ezt a határidőt csúnyán pórul járhatsz
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pirossal karikázd be ezt a dátumot, rengeteg magyar embert érint a bank közleménye.

Ahogyan arról már korábbi cikkünkben írtunk, ismét szeretnénk figyelmeztetni olvasóinkat, hogy az egyik legnépszerűbb magyarországi banknál komoly fúziós fejlesztések zajlanak, így egy rövid időre szolgáltatáskimaradást tapasztalhatnak a bank ügyfelei.

A bank erről jó előre tájékoztatást adott ki, azonban a határidők sok embernek a vesszőparipái, így egy emlékeztetőt is küldött a bank az ügyfeleinek.

A kérdéses bank az MBH, mely 3 bank összefonódásából jött létre. Ez a Budapest bank, a Takarékbank és az MKB Bank hármasa.

Mivel egy ilyen egyesülésnél mérhetetlen sok rendszert és adatot kell összefésülni és egységes formában összerendezni, ahogya a bank fogalmaz hazmonizálni, ehhez pedig mindenképpen szükséges a banknak egy rövidebb leállás.

A szemük előtt a korát megelőző informatikai szolgáltatások tökéletes kivitelezése és a kivételes ügyfélelégedettség fenntartása áll. A technikai leállás pontos menetrendje az alábbi, ekkor tapasztalhatóak majd kimaradások a bank rendszerében:

2023. szeptember 29. - péntek - 12:30 - tól
2023. október 3. - kedd - 12:00 - ig

A kártyaforgalmat nem érinti a fenti átállás, zavartalanul lehet azokat használni, valamint az ATM-ekből való készpénzfelvétel sem fog problémába ütközni, azonban a bankfiókok nyitvatartási ideje módosulhat, illetve az utalásokban is lehetnek hosszabb-rövidebb fennakadások, mind pénz küldés, mind fogadás esetén, így ezzel mindenképpen számoljunk. Az utalás befogadásának utolsó időpontja 2023. 09. 29. 18:59, ezután csak a karbantartás végeztével kezdhető el ilyen jellegű tranzakció.

Ha személyesen keresnénk fel a bankok valamelyikét, akkor azt szeptember 29. péntek 12:30-ig tehetjük meg, telefonon péntek 23:59-től részlegesen érhetőek el, a videóbank pedig szintén péntek 19 órától szünetel majd.

A bank ügyfelei elnézést és türelmét kéri, igyekszik a legkevesebb kellemetlenséggel megoldani a három bank összeolvadásának elkerülhetetlen állomását.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás