promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Termosztátokat felcsavarni, spórolást felfüggeszteni, péntek hajnalban már hideg lesz, közel kerülünk a fagyponthoz
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Napközben némileg más képet mutat majd az időjárás.

Csütörtök estétől nyugat felől tovább növekszik, a Dunántúlon meg is vastagszik a felhőzet, a keleti országrészben ugyanakkor hajnalig általában derült marad az ég. Többfelé alakulhat ki párásság, elsősorban keleten, északkeleten helyenként köd is képződhet. Csapadék nem valószínű, legfeljebb a reggeli órákban fordulhat elő az északnyugati határvidéken kisebb eső, zápor. A légmozgás gyenge vagy mérsékelt marad – jelezte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A legalacsonyabb hőmérséklet általában 5 és 11 fok között alakul, de a hidegre hajlamos keleti, északkeleti tájakon ennél több fokkal alacsonyabb értékeket is mérhetünk.

Pénteken a reggeli, délelőtti órákban a látási viszonyok javulnak. Napközben a felhőtakaró kelet felé helyeződve fokozatosan szakadozik, csökken, délután már a keleti, északkeleti megyék kivételével egyre inkább gyengén felhős, napos idő lehet a jellemző. Csapadék az ország nagy részén nem valószínű, az északnyugati határ közelében kisebb eső, zápor előfordulhat. Gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 16, 21 fok között alakul.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás