promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alattomosan nehéz kvíz: sok magyar belebukott már ezekbe a kérdésekbe, te milyen eredményt tudsz elérni?
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

10-ből 9 ember nem tud maximális pontszámot elérni ebben a kvízben.

Továbbra is nagyon jó visszajelzéseket kapunk a Legyen ön is milliomos-típusú kvízeinkre, ezért egyes délutánokon a jövőben is ilyen tudásteszteket fogunk közzétenni az oldalunkon. Bár a kitöltők javarésze nem tud maximális pontszámot elérni, mégsem szegi ez kedvüket abban, hogy további kvízeket töltsenek ki, mert elmondásuk szerint nagyon sokat tanulhatnak belőle.

Íme néhány olvasói visszajelzés, akik a Legyen ön is milliomosos kvízeinkre reagáltak:

„Nagyon jók ezek a kvízek, örömmel töltöm őket. Általában 9-10 helyes választ szoktam adni, szerintem ez nagyon jó eredmény”

„Én már régen is imádtam a Legyen ön is milliomost, persze csak azt, amiben Vágó István volt a műsorvezető, úgyhogy örülök, hogy most vannak ilyen kvízek. Még jobb lenne, ha pénzt is lehetne velük nyerni, mert akkor már lenne néhány millióm”

„Engem nem zavar, ha valamelyik kérdésre rossz választ adok, az ember nem tudhat mindent. Viszont sokat tud belőlük tanulni, én is csomó új információval gazdagodtam. Szóval gratulálok, és csak így tovább, várom az új kvízeket!”

Látszik tehát, hogy az emberek nagyon szeretik ezeket a tudásteszteket, ezért most ismét egy ilyet állítottunk össze. Teszteld tudásodat, és legyél te a következő kvízmester!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás