promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Észveszejtő kvíz: a legtöbb magyar már az első 5 kérdésen elvérzik, aztán tovább sem mennek inkább
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ebben a kvízben lehetetlen maximális pontot szerezni. Te leszel a kivétel?

Ma is egy izgalmas kvízjátékot hoztunk nektek, amivel tesztelhetitek tudásotokat. Biztos, hogy lesz a kérdések között olyan, amire azonnal tudni fogjátok a választ, de ahogy egyre előrébb juttok, fogtok találkozni olyan kérdésekkel is, amik komolyan el fognak gondolkodtatni titeket.

Az ember egyébként hisz abban, hogy mindig az első gondolat a jó. Erre viszont nem lehet alapozni, ha egy olyan kvízműsorba megyünk, mint mondjuk a Legyen ön is milliomos, ahol rengeteg pénz forog kockán. Ott nem hagyatkozhatunk első gondolatokra és megérzésekre, elő kell ásnunk az információkat és a régi tanulmányainkat az agyunkból, hiszen csak úgy nyerhetünk minél több pénzt.

Amikor a televízióban ment a Legyen ön is milliomos magyar változata, nagyon sokan a képernyő előtt ülve, együtt gondolkodtak a székben ülő játékosokkal, és bizony sokszor mi magunk sem tudtuk a jó válaszokat. Az ember viszont élete végéig tanul és szomjazza a tudást, ezért is kezdtünk el olyan kvízeket gyártani, amik a magyar Legyen ön is milliomosra épülnek.

Most is összeválogattunk 15 kérdést, amivel tesztelhetitek magatokat!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás