promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A darts jelenlegi legnagyobb alakja Magyarországra jön
Borítókép:  Fotó: dartshop.tv
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Budapestből BuDARTSpest lesz – hirdeti online oldalán a pdc-europe. Nem is túloz a beharangozó szöveg, ugyanis 2019. március 8-án a darts sportág jelenlegi legnagyobb alakja érkezik Magyarországra: a kétszeres PDC-világbajnok Michael van Gerwen. Rajta kívül olyan „elhanyagolható” csillagocskák teszik még tiszteletüket, mint Simon Whitlock (világranglista 7.), Mensur Suljovic (világranglista 8.) és Vincent van der Voort (világranglista 36.).

A Budapest Darts Gala megjelölés cseppet becsapós, ugyanis a rendezvény az Érd Arénában lesz, viszont azt már most elkönyvelhetjük, hogy a csarnokban egy gombostűt sem lehet majd leejteni. A darts elképesztő sebességgel tör előre a sportági népszerűségi listán, az Érd Arénában az év elején olyan horderejű versenyt rendeztek, mely (a komoly szervezési problémák közrejátszásával) majdnem 24 órán át tartott.
darts erdarena

A jegyek ezen a felületen már most kaphatók, s ha nem is aranyárban mérik őket, mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. A tribünre 30 euróért lehet felülni, a küzdőtérre 45 euróba kerül az ülőhely, melyhez asztal is tartozik. A VIP-belépők 180 eurótól kezdődnek, itt már eszem-iszom, dínom-dánom várható.

A szervezők abban reménykednek, hogy képesek lesznek megidézni a vb helyszínéül szolgáló londoni Alexadra Palace hangulatát. Mindent bele!

(Gaba)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás