promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bödét felhívta a Vidi vezetőedzője
Borítókép:  forrás: M4 Sport
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Azután, hogy Böde Dániel a Mezőkövesd elleni hazai bajnokin lecserélésekor kendőzetlen dühhel hagyta el a pályát, s a kispadon a kabátját a földhöz vágva kiabált – minden bizonnyal Szerhij Rebrovnak címezve mondanivalóját –, lehetett sejteni, hogy rövid úton távozni szeretne a Ferencvárostól. Először az terjedt el róla, hogy azonnal szerződést bontana, illetve, hogy Rebrov tüstént meg is szabadul tőle, aztán csitultak a kedélyek, és „csak” egy hétre került ki a keretből.

Nyíri Zoltán, a Ferencváros ügyvezető alelnöke a Digi Sport Reggeli Start című műsorában kedden megerősítette, Bödét csak ideiglenesen rakta ki a keretből a vezetőedző, így, a többiekkel együtt kezdte el a munkát kedden.

Információink szerint a Ferencvárosban összesen száz gólnál tartó támadó legnagyobb vágya, hogy eligazoljon a Fradiból, nem szeretne tovább Rebrovval dolgozni. A csatár közvetlen környezetéből úgy tudjuk, a MOL Vidi vezetőedzője felhívta telefonon, s mindkét fél részéről lenne fogadókészség az üzletre. Emellett két külföldi csapatnál is szóba jött a neve.

A Blikknek december végén azt mondta a labdarúgó, hogy nem zárkózna el a légiósélettől:
Madocsán építkeztem, mindig is ott volt az otthonom. Ha úgy adódna, természetesen elfogadnék egy külföldi ajánlatot. Lefociznám, amit le kell, és jönnék haza a családhoz.
Az biztos, hogy Böde Dánielt élő szerződés köti a budapesti zöld-fehér klubhoz, arról azonban nincs információ, hogy a 2017 decemberében meghosszabbított kontraktus meddig szól. A 24.hu korábban ebben a témában megkereste az egyesületet, de kitérő választ kapott. Annyit még érdemes tudni, hogy az átigazolási időszak az OTP Bank Ligában 2019. január 15-től február 14-ig tart.

A MOL Vidit és a Ferencvárost is kerestük, de egyik klubnak sem szokása reagálni ilyen érzékeny átigazolási témákra. Ha mégis befut tőlük valamilyen tájékoztatás vagy egyéb információval tudjuk gazdagítani a cikkünket, frissítjük.

Frissítés: Számunkra is meglepőnek tűnt, hogy maga a vezetőedző hívta volna fel a játékost, érvényben lévő szerződéssel bíró futballista esetében ez nem megszokott. Ráadásul a hírek szerint Böde Dánielnek nem az angol a legnagyobb erőssége, Marko Nikolic viszont magyarul nem, csak szerbül és angolul beszél. Egy, az ügyre rálátó forrásunk szerint e két ok miatt nem tűnik logikusnak, hogy maga a vezetőedző tárcsázta a támadó számát. Az már inkább ésszerűbb, hogy amennyiben volt kapcsolatfelvétel a játékos és a fehérvári klub között, inkább a menedzserén keresztül történt. 

(Promotions)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás