promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Romantikus futballtörténet a magyar foci másodosztályából
Borítókép:  www.cincerfoto.hu / Pintér Ádám
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az teljes szokványos jelenség a labdarúgás világában, hogy egy klub vezetősége úgy dönt megköszöni egyik alkalmazottjának a munkát. Így történt ez Győrben is a minap (egész pontosan január 6-án vasárnap): a másodosztályú klub anyagi okokra hivatkozva szerződést bontott az első csapat pályaedzőjével, Stark Péterrel. A játékos a történtek után több portálnak is nyilatkozott. Mint a Kisalföldnek elmondta:
Mindenképp találnom kell valamilyen munkát. Egy garzonban élek a két gyermekemmel, akiket el kell hogy lássak, s fel kell hogy neveljek. (...) Lehet, hogy Bécsben csomagfutár leszek, de egy ismerős ajánlott itthon fuvarozói munkát is. (...) Mindenképp dolgoznom kell, nincsenek tartalékaim. Aki tudott, az átvert és kifosztott, amikor még volt pénzem.
A korábbi ETO játékos, majd szakvezető nehéz anyagi helyzetének híre eljutott a klub vezetőségéhez, amely végül megkereste Starkot.
Most jutott tudomásunkra, hogy Péter milyen nehéz anyagi helyzetben van, és egyedül neveli a két gyermeket! Egyeztettünk Manyi József tulajdonos úrral, aki a mai napon (csütörtökön) behívatta Stark Pétert egy négyszemközti megbeszélésre. Ezután döntöttünk úgy, hogy tekintettel Péter helyzetére és a gyermekei jövőjére, álláslehetőséget biztosítunk neki a végzettségének megfelelő munkakörbe
– fogalmazott Soós Imre, az ETO ügyvezető igazgatója acsakfoci.hunak.

Stark hétfőtől ismét az ETO FC Győr utánpótlásában dolgozhat tovább. Ugyanakkor szerződése a 2019-es év végén lejár, ám mint kiemelte, továbbra is tartja magát ahhoz, amit korábban mondott, hogy az élet más területén szeretne helytállni.
Nagyon jól éreztem magam kedden a csomagfuvarozás során, nem mellesleg pedig ezen a területen kamatoztathatom majd a német nyelvtudásomat Bécsben
– tette hozzá.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás