promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Íme az UEFA év csapata
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A szurkolóknak volt idejük, mivel több mint egy hónapig lehetett szavazni, és ez idő alatt 1,8 millió voks futott be. Szóval, aki bekerült, az valóban megérdemli, hogy ott legyen, mert mondjuk ki, ennyi drukker nem tévedhet.

A felsorolásban a BL győztes Real Madrid adja a legtöbb játékost. A királyiaknak ez nyújthat egy kis vigaszt, mivel ebben az évben nem muzsikálnak túl jól, és valljuk be, elég esélytelenek is most, hogy elhódítsák egy huzamban negyedjére a BL serleget.

Ronaldo 13. alkalommal lett nevezve a legjobb 11 közé, de mint tudjuk ő már a Juventus csapatát erősíti.

A legtöbb szavazatot (115 440) Luka Modric kapta, aki a voksok 68,5 százalékát gyűjtötte be. Rajta kívül Ronaldóra, Messire és Marcelóra szavaztak még több mint százezren. Erős a 11, és úgy kell ezt nézni, hogy mondjuk egy Mohamed Salah, vagy Antoine Griezmann nem fért be a legjobbak közé. Atlético Madridos nincs a listán, azonban Liverpoolos igen, aki Virgil van Dijk.

Érdekesség, hogy angol csapatoknál hiába a Manchester City a bajnok, onnan nem került be senki, a szurkolók inkább két Chelsea játékost választottak.

Az UEFA év csapata:
Marc-André ter Stegen (Barcelona) – Sergio Ramos (Real Madrid), Virgil van Dijk (Liverpool), Raphael Varane (Real Madrid),  Marcelo (Real Madrid) – Luka Modric (Real Madrid), N’Golo Kanté (Chelsea), Eden Hazard (Chelsea) –  Kylian Mbappé (PSG), Lionel Messi (Barcelona), Cristiano Ronaldo (Real Madrid/Juventus).

(Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás