promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tyson Fury útjába egy veretlen német titánt sodort a szél
Borítókép:  AFP/Oli Scarff
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tom Schwarz–Tyson Fury mérkőzést tartanak június 15-én Las Vegasban. Az ír várja az összecsapást, de igazság szerint lélekben már a Deontay Wilder elleni visszavágóra készül. Promótere szerint jövő év elején van reális esély arra, hogy újra összecsapjanak.

Miután az ESPN csatornával megállapodott Tyson Fury csapata – 100 milliós dolláros a megállapodás – eldőlt, hogy a közeljövőben nem lesz visszavágó Deontay Wilder ellen. Decemberben döntetlennel zárult a két nehézsúlyú óriás címmeccse, s egy ideig a levegőben lógott a második mérkőzés. Az ír ökölvívó ügynöke azért még reménykedik benne, hogy összejön a találka.

Fury következő meccsének az időpontja és a helyszíne azonban már megvan: június 15-én Las Vegasban fog bokszolni, a Thomas & Mack Centerben. Az ellenfél kiléte még nem biztos, viszont több portálon is Tom Schwarzról írnak. A 24 éves német bokszoló három centi híján két méteres, és majdnem 110 kiló, azonban komoly ellenfél ellen még nincs győzelme. A mutatója így is impozáns: 24 meccsből 24 győzelem, 18 kiütéssel.

„Fittnek érzem magam és felkészültnek, alig várom a meccset. Schwarz veretlen, fiatal és ambíciózus. Gyerekként az ember mindig arról álmodik, hogy meghódítja Amerikát. Elmegyek, és a lehető legnagyobb nézőközönséget fogom odacsábítani”

– mondta a BBC tolmácsolásában Fury, aki először fog ringbe lépni a tengerentúlon.

Bob Arum, Fury másik promótere azt mondta, a Schwarz-meccs után az ír biztosan fog még egyet bokszolni az USA-ban, s aztán jövő év elején lehet kilátásban egy Wilder elleni visszavágó. Fury szerint ő küldözgeti az üzeneteket Wildernek, aki azonban egy ideje nem felel. Az amerikai májusban Dominic Breazeale-lel csap össze.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás