promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ronaldinhót idézi a Fehérvár egykori támadójának gólja
Borítókép:  MIGUEL RIOPA / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Porto támadója, Ze Luis szép ollózós gólt szerzett a Pacos de Ferreira ellen. A csatár mozdulata Ronaldinho egyik, Barcelona mezben lőtt találatát idézi.

A portugál első osztályban mindig fel-feltűnik egy olyan játékos, aki előtt ígéretes jövő állhat valamely topbajnokságban. De olyan labdarúgót is találni, mint Ze Luis. A Zöld-foki Köztársaságban született – a 2013-2014-es bajnokságban az akkor Videoton FC néven szereplő, székesfehérvári csapatban 26 meccsen 9 gólt lövő – 28 éves játékos ugyan már túl van pályafutása csúcspontján, mégis a Porto csapatában még játéklehetőséghez jut, és hozzá tud tenni az együttes játékához.

Ze Luis most, a Pacos de Ferreira elleni bajnoki mérkőzésén egy remek, ollózós találattal segítette 2-0-s győzelemhez együttesét. A támadó a 76. percben vett mellre egy bal oldalról érkező beívelést, majd gyors helyzetfelismerés után a hálóba lőtt.

Ze Luis mozdulatsora nagyon hasonlít Ronaldinho a La Liga 2006/2007-es szezonjában a Villareal ellen szerzett találatára. Mutatjuk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás