promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyerekükre fogadtak a United-játékos szülei, most kétmillió forintot nyertek
Borítókép:  BEN STANSALL / POOL / AFP
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Manchester United játékosának, Dean Henderson szülei évekkel ezelőtt 50 fonttal megfogadták, hogy gyerekük be fog mutatkozni az angol labdarúgó-válogatottban. Nos, Henderson november 12-én, 23 éves debütált Anglia nemzeti csapatában. A szülők ezzel összesen kétmillió forintnak megfelelő fontot nyertek. De Henderson nagybátyja többet kaszált: az ő markát több mint ötmillió forint ütötte.

Már gyerekkorában is tehetségesnek tartották Dean Hendersont. A kapus pályafutását a Carlisle United csapatában kezdte. A játékosban annyira hitt nagybátyja, Martin Plunkett, hogy úgy döntött, 25 fontot feltesz arra, hogy Henderson valaha bemutatkozik majd az angol felnőtt labdarúgó-válogatottban.

A hálóőr tehetségére a Manchester United is felfigyelt, s leigazolta saját akadémiájára. Amikor Henderson már a Unitednél futballozott, a labdarúgó szülei is csatlakoztak a nagybácsihoz, fogadást kötöttek fiukra. Igaz, akkora a szorzók már megváltoztak. Miután a Manchester United képbe került a William Hill 500/1-hez helyett 50/1-hez adta, hogy Henderson valaha bemutatkozik a válogatottban. A szülők ennek ellenére feltettek 50 fontot.

[[c1]] 

Kilenc évvel az első fogadást követően Henderson apukája, anyukája és persze a nagybácsi is örülhet. A Manchester United második számú kapusa ugyanis november 12-én, 23 évesen és 8 hónaposan Írország ellen bemutatkozott hazája nemzeti együttesében.

Ezzel Martin Plunkett 12,500 fontot (nagyjából 5 millió forintot), míg a szülők összesen 5000 fontot (több mint kétmillió forintot) nyertek

írja a Daily Mail.

„Nem beszéltem Deannel, de ő írt egy üzenet az anyukájának a mérkőzést követően, amelyben azt kérdezte, megkaptuk-e a pénz”

– mesélte a portálnak Dean Henderson  nagybátyja, Martin Plunkett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás