promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emlékszel még Dennis Bergkampra, az Arsenal gólvágójára? A lánya gyönyörű, és most babát vár
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Telik az idő, gyerekkorunk holland sztárcsatára nemsokára nagypapa lesz.

A napokban jelentette be Estelle Bergkamp, hogy hamarosan megszületik az első gyermeke. A vállalkozóként dolgozó szépséges hölgy az Ajax és az Arsenal egykori sztárcsatárának, Dennis Bergkampnak a lánya, így az 52 éves exfocista hamarosan nagypapa lesz.

Az apuka a 24 éves Donny van de Beek, aki szintén focista, és tavaly került az Ajaxból Angliába. Annyiban különbözik apósától, hogy ő a Manchester United csapatában rúgja a bőrt. A fiatalok első randijáról tavaly nyáron adott hírt a bulvársajtó, és ahhoz képest a pár gyorsan a tettek mezejére lépett.

Donny pedig egyelőre csak építgeti a karrierjét, hiszen a klubjában még csupán percekre kapott szereplési lehetőséget, pedig az ő korában már javában húzóemberek szoktak lenni a legnagyobb tehetségek.

A srácot nem egy törött bögréért, hanem 40 millió fontért vették meg a holland Ajaxtól, de a manchesteri edző, Ole Gunnar Solskjaer alig játszatja. Donny eddig négyszer szerepelt a kezdőcsapatban, 25 alkalommal pedig a cserepadon ült, ám nem állították be.

Most viszont boldog mosollyal pózolhatott az Instagramon, hiszen felesége egy ultrahang-felvételt a kezében tartva ölelte át őt. A 25 éves Estelle egyébként Londonban született, mert édesapja éppen akkor igazolt a fővárosi Arsenalhoz.

Bár úgy tűnik, a fiatalok egyelőre nincsenek összeházasodva, Bergkamp már tavasszal áldását adta a kapcsolatukra. Annál is inkább, mivel a gólvágó már a régebbi időkből ismeri a fiút, nagyjából az eddigi fél életét figyelemmel tudta kísérni.

„Éppen a legelső edzői szezonomban találkoztam vele, fiatal tréner voltam, Donny pedig nálam játszott. Úgy 11-12 éves lehetett, és azóta folyamatosan szemmel tartom a fejlődését. Ismerem tehát, és meg tudom védeni a lányomat, ha éppen szükségét érezném”

– mondta félig-meddig viccelődve Bergkamp.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás