promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csökken a kinti hőmérséklet? Nézze meg, mivel készült a North Face márka a hideg napokra (x)
Borítókép:  The North Face
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A tél az év különleges időszaka, amikor elsősorban a kényelmet és egészséget célzó meleg ruházatot keressük. A csapadék, a hűvös széllökések és az alacsony hőmérséklet bizony visszatartja az embereket attól, hogy kimenjenek a szabadba. Ennek azonban nem feltétlenül kell így lennie, ha alaposan górcső alá vesszük a téli ruházat jellemzőit. Mely paraméterek befolyásolják a legnagyobb mértékben a termelt hőt? Mire kell emlékezni vásárláskor, hogy jó döntést hozhassunk az elkövetkező zimankós szezonra? Nézzük!

Ismered a The North Face márkát?

A téli manőverek során optimális esetben kényelmes meleget kell érezni, de nem izzadhatunk. Éppen ezért tesz jó szolgálatot a The North Face ruházatban található DryVent technológia, amely makulátlan nedvességkezelést garantál. A márka szövetei teljesen vízállóak, szélállóak és légáteresztőek. Ez egyrészt lehetővé teszi a nedvesség kiáramlását belülről kifelé haladva. Másrészt pedig maximális védelmet nyújt a szél és a rossz időjárási viszontagságok ellen. A könnyű Heatseeker szigetelés komfortosan és melegen tart. Ezzel az optimális teljesítménnyel és magas viselési kényelemmel biztosan nem kockáztatsz a téli túrákon és a dermesztő kalandok alkalmával a hegyekben vagy a lejtőkön. Mi több, a The North Face ruházat nem csak rendkívül praktikus, de maximálisan trendi is, vagyis a divat világában is jól teljesít. Magas kényelmi fokozatot és megbízható védelmet garantál, miközben szuper téli outfitet biztosít.

Te mit választanál?

A The North Face-nél a funkció találkozik a divattal. Legyen szó hegycsúcsról vagy városi utcáról, a híres amerikai kültéri márka biztosan gondoskodik arról, hogy jól viseld magad a szélsőséges időjárási körülmények között. Az innovatív technikai anyagok és a könnyű mozgást lehetővé tevő, kiváló minőségű dizájn felhasználásával a The North Face férfiaknak szóló szortimentje stílusos és praktikus felsőruházati termékekből és kiegészítőkből áll. Nem akarsz lemaradni a szabadtéri tevékenységekről akkor sem, amikor a hőmérő higanyszála már tartósan 0 fok alá süllyed? Ne bízd kinti kalandjaid a véletlenre, a The North Face ruházati márka a hideg évszakban is támogat a sípályákon vagy túrázáskor. A legjobb sportolókkal való együttműködés első osztályú kivitelezést és példaértékű innovációkat eredményezett. A kaliforniai cég az egyik vezető iparág a kiváló minőségű sí- és hegyi sportruházat területén. Az extrém és hobbi kalandozók is esküsznek a minőségére. Te? Kiválasztottad a kedvenc modelledet? Ha körbenéznél más brandek kínálatában is, akkor ezt is megteheted ezen a linken: https://answear.hu/k/ferfi/ruhazat. Te mit viselsz legszívesebben a megfelelő téli hőkomfort érdekében? A hideg évszak azért megerőltető lehet, ha nem is sportolunk, érdemes meteorológiai aspektusból magas kényelmi kalibert biztosító ruházatot választani. Ne feledd azonban, hogy fontos kompromisszumot találni a paraméterek és az elvárásaink között. Nem mindig a legmelegebb ruhákra van ugyanis szükségünk, és néha csak a rétegek és kiegészítők, például téli sapkák, sálak és kesztyűk átgondolt összeállítására kell fókuszálnunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás