promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Most már biztos, Szoboszlai aláírta új szerződését, itt folytatja a Liverpool focikiválósága
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szoboszlai Dominik aláírta, innen nincs visszaút.

Szoboszlai Dominikot hatalmas pénzösszegért vette meg a Liverpool, és már a bemutatkozása is hatalmas szenzáció volt új csapatában. A magyar válogatott csapatkapitánya 42 meccsen lépett pályára az idei szezonban a Liverpool színeiben, amiknek többsége siker volt, de az utóbbi hetekben eléggé lejtmenetben van a csapat, szóval Jürgen Klopp nem a legjobbkor távozik a Liverpool éléről.

Azonban Szoboszlai Dominik nem csupán a fociban kapós, hanem egyéb területeken is, hiszen jelenleg ő az egyik legismertebb magyar labdarúgó, nem mellesleg egy világsztár sportoló, akinek nevét nagyon sokan ismerik, és ezt a cégek és vállalatok ki is használják.

Szoboszlai Dominik a napokban új szerződést kötött, ugyanis újra reklámarc lesz. Nem telt bele sok időbe, hogy a fiatal sportolót egy másik cég is leszerződteti a reklámkampányához, hiszen március közepén derült ki, hogy ő lett a Magyar Telekom kampányának főszereplője; az ő nevével és arcával hívták fel a figyelmet arra, hogy mindenkiben megvan az a képesség, hogy a maga életének alakítója, vagy kovácsa legyen.


Ez volt az első reklámfilmes szereplése Szoboszlai Dominiknak, de nem az utolsó, ugyanis már tudjuk, hogy hol folytatja ezt a munkát.

A közösségi médiában kiderült, hogy a világ egyik legnagyobb és leghíresebb gyorsétteremlánca, a McDonald's is szerződést kötött a Liverpool kiválóságával, hiszen közeledik a nyári Európa-bajnokság, és ennek érdekében hazánk egyik legnépszerűbb focistáját akarták bevonni a labdarúgós reklámkampányukhoz.

„Hamarosan nálunk is minden a fociról szól majd. Hiszen egy igazi magyar világsztárt igazoltunk le a Meki® csapatába. Szerinted ki lehet az?”

- tették fel a kérdést a posztjukban, amihez egy képet is mellékeltek; ezen egy McDonald's-os zacskó látható, rajta egy focista képével, aki nyilvánvalóan Szoboszlai Dominik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás