promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Botrány az X-Faktorban: megdobták Radics Gigit
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az egyik jelentkező, miután leállították produkcióját, és a mentorok elmondták a kritikájukat, dühében Radics Gigihez vágta a mikrofont. Szerencsére elhibázta a dobást, azonban az incidens – érthető módon – megijesztette az énekesnőt, aki meg is sérülhetett volna a támadásban. Gáspár Laci lett úrrá a helyzeten, aki erélyesen hazaküldte a lányt, aki tudomásul vette, hogy túl messzire ment, és elhagyta a színpadot.

Mirjam a jelentkezők önbizalmával telve vett részt a válogatáson, sőt még CD-t is hozott magával. Amikor megkapta a fejmosást, akkor visszaszólt ByeAlexnek, hogy ő ne kritizáljon, hiszen hangja sincs:
Ne haragudj, lesza*om, mit mondasz
– mondta a versenyző, ám Radics Gigi védelmébe vette mentortársát.
Miért jöttél ide, ha nem bírod a kritikát?
– kérdezte az énekesnő, majd mindenki megdermedt, amikor észrevették, hogy Mirjam dühében az asztalukat veszi célba a mikrofonnal.

A Blikk megszólaltatta a mentorokat
Megmondom őszintén, váratlanul ért, az agressziót rosszul tűröm. Ilyen esetben én is felkapom a vizet, mert erős az igazságérzetem, nehezen bírok a saját indulataimmal. Hazudnék, ha azt mondanám, nem lepett meg a repülő mikrofon, hiszen akár meg is sérülhettem volna! Nekünk az a feladatunk mentorként, hogy kiválogassuk az igazán tehetséges embereket, és ő sajnos nem tartozott közéjük. Én is sokszor nekifutottam a tehetségkutatóknak, ért rengeteg igazságtalan kritika, mégsem jutottam el oda soha, hogy bántsak valakit
– mondta a lapnak Radics Gigi.

ByeAlex mindehhez annyit tett hozzá:
Mirjammal kifejezetten türelmesek voltunk, minden esélyt megadtunk neki, ezért is lepett meg a kirohanása.
A szituációt Gáspás Laci rendezte le, aki hazazavarta Mirjamot:
Visszaélt azzal, hogy több lehetőséget is kapott. Amikor Alexet lehordta, az már kellemetlen volt, akkor éreztem, hogy közbe kell lépnem. A mikrofondobálás előtt még próbáltam vele szépen beszélni, de utána határozott fellépésre volt szükség.
Puskás Peti szerint csak pechjük volt, hogy a lány rajtuk vezette le a csalódottságát.

A lap megkérdezte az X-Faktor főszerkesztőjét, hogy mit tettek ebben a helyzetben. Verebély Marcell azt mondta, hogy a biztonságiak végig ott voltak, csak takarásból figyelték a történéseket:
Rögtön beavatkoztak volna, ha probléma van, bár arra, hogy valaki hirtelen felindulásból elhajítja a mikrofont, nem lehet felkészülni. Amikor láttuk, hogy a mentorok profin kezelik a helyzetet, tudtuk, hogy nem lesz probléma. Laci határozott fellépése pedig elég volt.

A teljes adást szombat este láthatják az RTL Klub műsorán.

(TK)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás