Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Hajdú-Bihar megye
Zupkó Tamás
+36 70 4084805
zupythomas [kukac] gmail.com

Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Melles Maximillián
+36 30 4753880
maxi@promotions.hu

Szerkesztők
amarus@promotions.hu
pepe@promotions.hu

Színes

Promotions - 2019.01.11. 09:44
Február 8-án nyílik az American Kennel Club jóvoltából New York első kutyamúzeuma, pár lépésre a Grand Central pályaudvartól. Rangos képzőművészeti gyűjteményről van szó, és kizárólag kutyákat ábrázoló festmények, szobrok, porcelánok, filmplakátok és fotók láthatók itt. De található egy könyvtár is, amelyben kötetek százai között válogathat a kutyatulajdonos, hogy mindent megtudhasson kedvenc ebéről.
Ez lesz az első, speciális, állandó kiállításnak helyt adó múzeum, amely csak kutyákat ábrázoló műtárgyakkal várja a látogatókat a Travel and Leisure cikke alapján. 
A múzeum külsejét és belsejét tekintve egyaránt ultramodern. A kétemeletes épületben interaktív módszerekkel és szórakoztató tevékenységekkel várják az érdeklődőket. Beléphetnek egy fülkébe, ahol fotó készül róluk, és kipróbálhatják, mely kutyafajta illene leginkább hozzájuk – ha nincs nekik. Gyermekek számára is szolgál a múzeum meglepetésekkel, például kapcsolatba léphetnek egy Arty nevű virtuális idegenvezető kutyával. 

A világon nem ez az első kutyamúzeum, de abban mindenképpen rendhagyó, hogy itt csak képzőművészeti tárgyakat állítanak ki.

(Promotions via turizmus.com)
Life Cikkek képzőművészet New York kutyamúzeum kutya