promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hozzád milyen kutya illik? New York új múzeumában kiderül
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Február 8-án nyílik az American Kennel Club jóvoltából New York első kutyamúzeuma, pár lépésre a Grand Central pályaudvartól. Rangos képzőművészeti gyűjteményről van szó, és kizárólag kutyákat ábrázoló festmények, szobrok, porcelánok, filmplakátok és fotók láthatók itt. De található egy könyvtár is, amelyben kötetek százai között válogathat a kutyatulajdonos, hogy mindent megtudhasson kedvenc ebéről.
Ez lesz az első, speciális, állandó kiállításnak helyt adó múzeum, amely csak kutyákat ábrázoló műtárgyakkal várja a látogatókat a Travel and Leisure cikke alapján. 
A múzeum külsejét és belsejét tekintve egyaránt ultramodern. A kétemeletes épületben interaktív módszerekkel és szórakoztató tevékenységekkel várják az érdeklődőket. Beléphetnek egy fülkébe, ahol fotó készül róluk, és kipróbálhatják, mely kutyafajta illene leginkább hozzájuk – ha nincs nekik. Gyermekek számára is szolgál a múzeum meglepetésekkel, például kapcsolatba léphetnek egy Arty nevű virtuális idegenvezető kutyával. 

A világon nem ez az első kutyamúzeum, de abban mindenképpen rendhagyó, hogy itt csak képzőművészeti tárgyakat állítanak ki.

(Promotions via turizmus.com)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás