promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kanye Westet beperelték, de az egyik Kardashian-lány már mellette kampányol
Borítókép:  independent.co.uk, Kanye West
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy japán cég beperelte a rappert, aki állítólag több mint 600 ezer dollárral tartozik.

Az egyik amerikai bíróságra eljuttatott papírok szerint a Toki Sen-I Co. nevű vállalat beperelte Kanye Westet. A rapper – aki már egy ideje Ye néven fut – neve alatt cipőket is gyártanak, mégpedig a Yeezyket.

A bírósági papírokban – amit a People magazin szerzett meg – a japán cég azt állítja, hogy Westtel már 2015 óta dolgoznak együtt. Az énekes 2018 nyarán egy újabb megrendelést adott le, a Toki Sen-I Co. pedig annak rendje és módja szerint el is kezdte a gyártást. A távol-keletiek készítik a cipő felső részéhez szükséges anyagot.

A termék előlegének összege több mint 600 ezer dollárra rúgott, amit többszöri egyeztetés után sem volt hajlandó Kanye West kifizetni. A cipő szövetének gyártója szerint West egy átlátszó trükkel akarja őket átverni. Ezek szerint létrehozott egy hamis vállalkozást – ennek a nevében rendelte meg a terméket –, aminek nincs vezetője, nincs elérhető képviselője, így rappertől sem tudják kicsikarni a pénzt, aki eddig elkerülte a személyes felelősségre vonást. A manőverrel az énekesnek az a célja, hogy nem kelljen kifizetnie a 624 051 dollárt.

Eközben Kanye West sógornője, Khloé Kardashian legújabb instagramos posztjában egy olyan sapkát visel, amin a következő mondat olvasható:
„Kanyét elnöknek”.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❥➹

Khloé (@khloekardashian) által megosztott bejegyzés,

Arról már korábban beszámoltunk, hogy a rapper többször is utalt arra: legkésőbb 2024-ben megpályázza az Amerika Egyesült Államok elnöki pozícióját.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás