promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sebestyén Balázs elmondta véleményét a Curtis-esetről
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A műsorvezető kemény véleményt fogalmazott meg az elmaradt interjú kapcsán.

Mint arról beszámoltunk, a Rádió 1 reggeli műsorában, a Balázsékban a terv szerint készült volna egy interjú Curtis-szel. Az énekes azonban nem vette fel a telefont, a beszélgetés meghiusult. Később azonban a rapper elmondta az okokat.

A teljes történet azonban úgy korrekt és kerek, ha Sebestyén Balázs véleménye is közhírré tétetik. A műsorvezető a 24.hu által leírtak szerint következőket mondta:

„Curtist nem érjük el, miért nem lepődök meg ezen? Nagyon sokat beszélgettünk vele tegnap, megígérte, hogy itt lesz, beszéltünk a barátnőjével, aki szintén ígéretet tett nekünk. Nekem volt egy rossz érzésem, kértem Annát, hogy 8 órakor próbálja meg folyamatosan csörgetni — és figyeljetek, szerintem engedjük el, de nem a telefoninterjút, mert azt kénytelenek vagyunk, hanem egyszer és mindenkorra őt. Meg úgy, ahogy van, ezt az egész curtises történetet. Ez nem is velünk kiszúrás. Nem akarok senkibe belerúgni, ezt nettó prosztóság megcsinálni. Erre így nincsenek igazából szavak, hogy valaki megígéri a hallgatóknak, nekünk, mi felkonferáljuk, és aztán egész egyszerűen nem veszi fel a telefont. Nyilván meglesz az ok, hogy lemerült, meg sírt a kutya, meg nyávogott a macska, ilyenkor mindig van egyébként ok. Abszolút kívánjuk neki, hogy a története sikeres legyen. Tökéletesen értem a Majkát, eddig is értettem, de ebben a szellemben nem is tudnék egy napot sem együtt dolgozni valakivel. Nem akarok sztereotípiákat, de féltem, hogy ez lesz." 

Ugyebár Curtis hat hét után kijött a rehabról, erről mi is beszámoltunk. Na, meg arról is, hogy mit csinált a hétvégén.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás