promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mr. Missh megvert egy nőt, majd „kulturális módon” megbeszélte vele a dolgot
Borítókép:  youtube.com
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A rapper nőverése körül adódott egy-két félreértés. Szerencsére most már minden tiszta.

[[adv]]

Bejárta a sajtót, hogy Mr. Missh, azaz polgári nevén Demeter Mihály megvert egy nőt 2018 március havának második szombatján. Nos, mint szépen kiderült, az eset nem most szombaton, hanem előző év decemberében történt, s nem Cegléden,ahogy azt jelezték, hanem Budapesten egy Story-bulin.

Az eset sava-borsa azonban nem lett cáfolva, tehát tárgyilagosan kijelenthető: Mr. Missh nekiesett a koncertjén mulatozó nőnek. Miután, s ezt is fontos kiemelni, a hölgy ráöntött egy pohár italt a rapper fejére. Egyébként mindez látható is az esetről készült videóban:

Nos, Mr. Missh, akinek nevéhez olyan alkotások fűződnek, mint a Burai Krisztiánnal készített Budapest, Instagramon magyarázta el, hogy mit is kell tudni kérem szépen a történtekről. Az úriember kifejti, hogy 

„Ő (mármint a csaj) is ittas volt, én is ittas voltam. Tiszteletlen volt. Megfogta a poharat és a fejem tetejére öntötte az egészet. Innentől kezdve én is férfi vagyok, s van némi büszkeségem, ezt nem tudtam hagyni. De nem történt semmi, megbeszéltük utána kulturális módon eldumáztuk a csajjal. Ezt mi ketten megbeszéltük, úgyhogy b*sszátok meg ti hülye gyökerek.”

Majd később elmondta, amint már fentebb írtunk, nevezetesen, hogy nem úgy és akkor történt az eset, ahogy azt eredetileg mindenki hitte. De visszatérve az esetre, a rapper jelezte, hogy mindenki tudja, milyen az, amikor az ember elveszti az agyát.

„Én elég sokszor elveszítem az agyam. De ettől vagyok én.”

Akad azért itt még gondolat Mr. Misshtől, például, hogy „b*sszátok meg rosszakaró f*szszopók”!

Na, ennyi, minden tisztázva. A nő megütve, nem most, hanem decemberben, nem Cegléden, hanem Budapesten, és azóta már mindent megbeszéltek.

Úgyhogy lehet oszolni kérem, nincs itt semmi látnivaló.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás