promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis: Unalmamban nyúltam a droghoz
Borítókép:  Tv2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A rapper őszintén mesélt a népszerűség nehézségeiről, s arról, hogy bánja, hogy a drogok miatt átverte az embereket és a szerelmét.

Curtis körül mindig zajlik az élet. A napokban kiderült, hogy a TV2 kamerákkal végigkísérte Curtis rehabilitációját, s egy dokumentumfilm keretében a nagyérdemű elé tárja. Ebben az alkotásban a rapperen kívül megszólalnak az énekes családtagjai is.

Most pedig Curtis a Story magazinnak adott interjújából derül ki egy és más. Például beszélt Majkáról...

Nem haragszom rá, csak arra, amit csinált. Nem tartozott másokra, amit a nyilvánosság elé tárt. A legjobb barátom volt.

De bánja, hogy a drogok miatt átverte az embereket és a szerelmét, aki el is akarta őt hagyni, erről pedig soha nem beszélt. A legérdekesebb gondolatsor azonban az, hogy miért is fordult a droghoz:

„Sokszor unalmamban nyúltam a droghoz. Amikor ott van az ember az Arénában, és tizennégyezer torokból éneklik a dalát, és mindenki őt akarja... Majd jön egy hétfő, ülök a szobámban, nem tudok mit kezdeni magammal. Általában ilyenkor következett az, aminek nem kellett volna... Nem könnyű belátni a saját hibáimat, megtanulni, hogy a mindennapokban is lehet örömet lelni” 

A minap leadott – s fent említett  – dokumentumfilmből még több minden kiderül. Egyebek között az, hogy: „sokszor bementek a fellépésre olyan barátok, akik utána invitálták szórakozni, és végül nem jött haza. Kérleltem, de én már csak akkor láttam, amikor 2–3 nap után hazajött nyűgösen és fáradtan" – ezt Curtis barátnője, Kriszti mesélte.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás