promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Zsong a fejem” – Ördög Nóra a karantén nehézségeiről mesélt
Borítókép:  Borsonline.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ördög Nóra életében nem volt ennyire fáradt, mint most. A műsorvezető a karatén okozta nehézségekről mesélt.

Annak, hogy most, a koronavírus-járvány idején több időt kell otthon töltenünk előnye és hátránya is van. Nehézségekkel, újonnan felmerülő problémákkal kell szembenézni, megérteni, s kezelni azokat. Az ismert magyar műsorvezető, Ördög Nóra és férje, Nánási Pál balatoni nyaralójukba költöztek le két gyerekükkel. S mint arról a Life TV Akarsz beszélni róla? beszélni című műsorában Ördög Nóra Várkonyi Andreának elárulta, bizony életében nem volt annyira fáradt, mint most. 

A műsorvezető elárulta, hogy két kicsi gyerekkel van – egy hat és egy hétéves – „összezárva” egész nap, akik csak beszélnek és beszélnek. Annak örül, hogy az otthoni tanulás egyfajta rendszert ad az életnek.

„Online aktivitással indul a nap, pontban kilenckor hadrendben kell állni, a gyerekek feltöltöztetve, Mici beültetve a tablet elé, úgyhogy nem tudunk annyira szétfolyni. Napközben pedig próbálunk ping-pongozni a szerepekkel. Ha tudom, hogy Palkónak van valami elintéznivalója akkor én veszem át az ő szerepeit, s ugyanez igaz fordítva”

– idézi Ördög Nórát a Bors.

Azt is elárulta, hogy életében nem volt ennyire fáradt. Zsong a feje a nap végére. Két gyerek – mint fogalmazott – az idegein táncol. Ráadásul nemcsak anya, de tanár szerepben is helyt kell állnia, hiszen neki kell segíteni, ha általános iskolát kezdő gyereke valamit nem ért:

„Félek attól, hogy valamit elrontok”.

A legfárasztóbb Ördög Nóra számára az, hogy beossza, mikor minek jött el épp az ideje.

„Az, hogy fizikailag egyhelyben vagyunk nagyon megnehezíti a szerepeink közötti váltást”

– fogalmazott, kiemelve azt is, hogy örül, hogy ennyire intenzíven együtt vannak, még akkor is ha nagyon fárasztó!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás