promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megnagyobbíttatja melleit Köllő Babett
Borítókép:  Köllő Babett / Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub (via nlc.hu)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Feleségek luxuskivitelben szépsége, Köllő Babett komoly döntést hozott, hiszen orvosa javaslatára egy mérettel nagyobb melleket fog csináltatni magának.

Köllő Babett igazán büszke a testére, amivel mostanában rendesen elcsavarja rajongói fejét, hiszen olyan szexi képeket rak ki magáról, hogy a közönség csak tátott szájjal nézi őket. Az biztos, hogy a Feleségek luxuskivitelben sztárja elképesztő formában van, a Bors viszont azt írja, hogy mégis kés alá fekszik, ráadásul közben másoknak is fel akarja hívni a figyelmét egy igen fontos dologra.

Azt mesélte a magazinnak Köllő Babett, hogy hónap végén mellnagyobbító műtétet végeznek rajta, és kicserélik a több mint 10 éves szilikont. Annak idején azért rakatta be az egyik legkisebb méretet, mert kellett neki egy kis plusz, amivel jobban meg tudja élni nőiességét, most viszont egészségügyi ok áll a döntés hátterében.

„Második alkalommal mindig egy mérettel nagyobbat javasolnak az orvosok, mert az életkor előrehaladtával és a szüléssel megereszkedtek kissé a melleim. Azért is praktikus, mert így nemcsak na­gyobb, hanem feszesebb is lesz a kebel”

– mesélte a sztár, aki a műtét után mindössze két hétig fog lábadozni, mivel állítása szerint a teste számára már nem ismeretlen a szilikon.

Ráadásul Köllő Babett a nőtársainak is akar segíteni, hiszen kiderült, hogy nagyon sokan kihagyják a szükséges szűrővizsgálatot, ez pedig hatalmas problémát is okozhat.

„Az orvosomtól megdöbbenve hallottam, hogy a szilikonmellel élő nők nagy része nem megy el az éves szűrővizsgálatra, ezért minden lehetséges platformon fel akarom hívni a figyelmet a szűrés fontosságára. Tíz-tizenkét évente amúgy is fokozottan ajánlott kicserélni az implantátumokat, a bennük lévő töltőanyag ugyanis nagyon súlyos egészségkárosodást okozhat”

– figyelmeztetett mindenkit Köllő Babett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás