promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Tímea már megbánta, hogy beadatta a vakcinát? Borzalmasan érzi magát Andy Vajna özvegye
Borítókép:  Frazer Harrison / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vajna Timi nem tudta megúszni, hogy ne szaladjon bele az erős mellékhatásokba.

Sok helyen már a 40-50 év körüli sztárok is túl vannak a koronavírus elleni oltáson. David Guetta például Dubajban kapta meg a vakcinát, bár arról nem beszélt, hogy melyiket. A világelső producer szerint csak így lehet elérni, hogy magunk mögött tudjuk hagyni a járványt.  

Akármelyik vakcináról is legyen szó, nehéz megmondani, hogy kire miképp hat. Akadnak olyanok, akik abszolút nem futnak bele semmilyen mellékhatásba, a másik véglet pedig az, amikor több napig is rosszul érzi magát az ember.

Vajana Tímea már volt koronavírusos, aminek szövődményei is voltak. Miután legyőzte a kort, még hosszú ideig a tüdőgyógyászatra kellett járnia, mert erősen fájt a tüdeje.

Andy Vajna özvegye ettől függetlenül be akarta oltatni magát – az Egyesült Államokban a Pfizer vakcináját kapta meg.

A Bors szúrta ki, hogy Tímea Instagram-sztorijában számolt be arról, hogy az oltás után kellemetlen mellékhatásokat tapasztalt.

„Az egész bal karom annyira fájt, mintha eltörték volna a csontomat. Plusz hőemelkedés, fejfájás, torokfájás, hasmenés, szédülés. Az első este pedig erősen szorított a szívem, így elmentem EKG-ra, mert megijesztettek, hogy hátsófali infarktust kaphatnak az oltástól azok, akik már átestek a koronavíruson”

- idézte a lap Andy Vajna özvegyét.

A webbeteg.hu a múltkor számolt be arról, hogy aki erős mellékhatásokat tapasztal, az azt jelentheti, hogy a beoltott egyén korábban már átesett a koronavírus-fertőzésen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás