promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Közel kétméteres fenevad tartja rettegésben egy Tesco vásárlóit, nem tudják, hol bujkál
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem mindennapi hírek tartják lázban az embereket egy angol városban.

Devon megye egyik kisvárosában, Kinsgsbridbe-ben tavaly augusztusában egy közel kétméteres vörös gabonasikló megszökött gazdájától, és a jelek szerint a közeli Tesco áruházban rendezte be új otthonát - írja a Metro brit bulvároldal.

A sikló gazdája ezt az áruház parkolójában talált nyomokból állapította meg. Zoë Moore azt is elárulta lapnak, hogy a 24 éves siklója, akit Doritosnak hívnak, valószínűleg a lakásában uralkodó túlzott meleg miatt szökött meg, mivel így a terráriumban is túl meleg lett számára, illetve a lakásban az egyik ablak be volt törve, ezt pedig az ingatlan tulajdonosa nem cserélte ki hosszú ideig.

Zoë már tudatta korábban is a vásárlókkal, hogy ne féljenek a külsőre fenevadnak és veszélyes állatnak tűnő siklótól, mivel ártalmatlan. A lány szerint valószínűleg az áruház falának egyik repedésében rejtőzhet Doritos.

A bejelentés kisebb riadalmat okozott a környéken, bár valószínű, hogy Magyarországon is riadalmat okozott volna egy efféle mondás. Magyarországon legutóbb 2017-ben volt nagy riadalom egy áruházban, akkor egy óriási pók korzózott egy magyar Aldiban:

Zoë arra kérte az embereket és a Tescót is, hogy őt értesítsék, ha megtalálták a siklót. A Tesco a lapnak úgy nyilatkozott, hogy egyelőre nem érkezett bejelentés az áruházban vagy az áruház parkolójában szabadon grasszáló siklóról, de amint értesülnek, Zoë-t hívják.

Pár héttel ezelőtt amúgy egy ausztrál Aldiban vásárolt salátában mérges kígyót találtak, nem midnennapi látvány fogadta az óvatlan vásárlókat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás