promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Drámai irányt vett A Nagy Ő, Laura személyében bombatestű gazellát dobtak az oroszlánok közé
Borítókép:  TV2/A Nagy Ő - Bachelor
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Közben Dávid összezavarodott, mint csecsemő a topless bárban, és mintha már nem ő irányítaná a sztorit.

Egy csapásra kicserélődött a határozott és kissé sótlan Tóth Dávid A Nagy Ő negyedik részében, amikor a műsorvezető Stohl András váratlan lehetőséget adott neki. A kajakos nem az előnyére változott, láthatólag teljesen tanácstalanná vált, és otrombán kapkod.

„Téged mindig jó látni, a mosolygós szemeid folyton elvarázsolnak. Úgy érzem, elindult köztünk valami, de mégis megbántottál, azt gondoltam, hogy mindig az igazat mondod”

– vonta kérdőre előbb Annabellát, aki háromszor is hazudni próbált a hazugságvizsgáló gépnek. A srác egyértelműen tett egy lépést hátra ebben a kapcsolatban, pedig a 29 éves marketinges kapta annak idején tőle a legelső rózsát.

Dávid aztán Rebekával vett részt egy meghitt, kétszemélyes vacsorán, amely csak nyilvánvaló ürügyként szolgált ahhoz, hogy végre megcsókolhassa a lányt. Ez persze meg is történt, miután ittak párat az új kezdetre, és a kissé kapatossá vált kajakos nem éppen szalonképes kijelentésekkel is udvarolgatott a nála 12 évvel fiatalabb tanulónak:

„Figyeltem, szép feneked van!”

– jelentette ki kerek-perec, aztán a teljesség kedvéért megjegyezte, hogy aznap nem Rebeka volt az első, akit megcsókolt. Hanem Fanni, aki a lassú víz partot mos technikájával és némi önsajnáltatással egyre közelebb lopózott Dávid szívéhez.

„Meglepődtem Fannin, mert úgy éreztem, hogy nem illetek össze. De arra is rájöttem, hogy ez az egész erről szól”

– bocsátott meg a férfinak pillanatok alatt Rebeka, gyorsan elfeledve, hogy a még 8 versenyben lévő lány közül Dávid már 3-mal is csókolózott. És ekkor jött az újabb csavar a történetben, Stohl András ugyanis Győrbe hívta a show főszereplőjét.

Ott egy szőke és egy barna szépség várta Dávidot, akik régóta szerettek volna megismerkedni vele, és a férfi nem is tudott ellenállni nekik. Némi andalgás és beszélgetés után meghívta őket is a villába.

A Rózsaceremónia így elmaradt, helyette Dávidnak arról kellett döntenie, melyik két régi lányt dobja az újonnan érkezők miatt. A nem túl izgalmas személyiségnek számító Székesi Fanni rögtön repült (ő nem a csókos), immár a szőke Cintia váltja, de hogy a barna hajú, gazellatestű Laura ki helyett érkezik majd a villába, az csak az ötödik részben fog kiderülni.

„Amikor megláttam Laurát, összeszorult kicsit a gyomrom. Ő az a lány, akitől még kell félni. Odaállt, magabiztosan, gyönyörű mosollyal, hosszú, szép lábakkal, és nemcsak nekem tűnt fel, hogy milyen szép lány, hanem a többieknek, és nyilván Dávidnak is”

– foglalta össze a versenyben maradt Fanni mindannyiuk érzéseit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás