promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Több, mint kollégák: kiderült, valójában hogyan tekint egymásra Erős Antónia és Szellő István
Borítókép:  YouTube.com/carcartoon4000 (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szellős István és Erős Antónia, a Fókusz műsorvezetői közelebb állnak egymáshoz, mint azt gondolnánk.

Ki ne ismerné az RTL Klub esti híradójának két műsorvezetőjét, akik több mint húsz éve dolgoznak már együtt. Erős Antónia és Szellő István a közös munkájuk alatt nem csak munkaviszonyt alakítottak ki, mint kiderült. 

A két évtized alatt magánéletük is annyira egybefonódott, hogy már nemcsak kollégaként, de barátként is tekintenek egymásra. 

„Egy nagy nyitott iroda volt, mindenki, aki aznap dolgozott, ott volt. Mentem az asztal felé, István jött velem szembe, és széles mosollyal köszöntött, bemutatkoztunk egymásnak. [...] Egyszerű tévés lányként, aki feljött vidékről, azt gondoltam, majd mindenki nagyképű lesz itt, Budapesten, de István erre hamar rácáfolt”

 – idézte fel emlékeit Antónia, hozzátéve: István kollégája sokat segített neki abban, hogy könnyen beilleszkedjen az új munkakörnyezetbe, valamint hogy minél előbb felvegye a fővárosi ütemet.

A két híradós bővebben is mesélt az egymáshoz fűződő viszonyukról és arról, mi mindenen mentek keresztül közösen az elmúlt 23 évben. Egyebek között arról is beszámoltak, hogy a hamar kialakult barátságuk után kapcsolatuk megint új szintre lépett. A sors úgy hozta, hogy még szomszédok is lettek! 

„Mindketten lakást kerestünk, én kaptam egy ajánlatot egy cégtől, és mondták, hogy van még egy készülő lakás”

– mesélte István, aki ezután megkérdezte a szintén lakást kereső Antóniát, hogy miért ne költözne melléjük.

„Emlékszem, amikor még kezdődtek az építkezések, készültek rólunk közös fotók a gödörnél, ahova felhúzták a házat” 

– idézte fel Szellő. A két híradós még arról is gondoskodott, hogy lehessen egy közös medencéjük, így mindig együtt élvezhetik a nyári pancsolásokat.

Forrás: StoryMagazin

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás