promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csuti nyilvánosan üzente: „És neked, aki a feleségem voltál!”
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csuti nőnapon üzent minden nőnek, még Kulcsár Edinának is.

Március 8-án a nőket ünnepeljük. Szabó András Csuti a közösségi oldalára posztolt ki egy képet magáról, amin egy csokor gyönyörű rózsával együtt látható.

Csuti ezzel a poszttal kívánta felköszönteni női ismerőseit, és női követőit is, a fotó mellé pedig egy Márai Sándor idézetet mellékelt.

„Köszönet a nőknek. Köszönet neked, aki megszültél. És neked, aki a feleségem voltál. És neked, te harmadik, tizedik, ezredik, aki adtál egy mosolyt, gyöngédséget, egy meleg pillantást, az utcán, elmenőben, vigasztaltál, mikor magányos voltam, elringattál, mikor a haláltól féltem. Köszönet neked, mert szőke voltál. És neked, mert fehér voltál. És neked, mert a kezed szép volt. És neked, mert ostoba és jó voltál. És neked, mert okos és jókedvű voltál. (...) Köszönet a nőknek, köszönet.”

Persze az "és neked, aki a feleségem voltál" rész miatt sokan gondolhatják, hogy Csuti itt a feleségét, Kulcsár Edinát köszöntötte fel, de hogy András valóban gondolt-e ezen a napon egykori szerelmére is, az a posztból nem derül ki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás