promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Korda György végleg befejezte, már a haláláról beszél
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Korda György tudja, hol fog meghalni, ezért úgy döntött, befejezi a dolgot.

A 83 éves Korda György továbbra is kiváló egészségnek örvend, nemrég az orvosa azt mondta neki, hogy a 100 évet is megéli majd. Ennek ellenére Gyuri bácsit már évek óta foglalkoztatja a halála, ugyanis több, mint 10 éve egy jósnő megmondta neki, hogy hol érhet véget az élete.

„Tizenegy néhány éve, amikor még uszodába jártam és ültem a gőzben, odajött hozzám egy hölgy, akivel szóba elegyedtem és elmondta, ő a világ Spiritiszta Szövetségének az elnöke, Londonból jött Magyarországra egy konferenciára. Meghívtam egy kávéra a szállodánkba és elárulta nekem, látja az aurámat, illetve hogy van egy védőangyalom. Azt mondta, a védőangyalom egy közeli rokon, egy alacsony hölgy, aki bármerre is járok, vigyáz rám. Tudni kell, hogy az én szüleim elváltak, amikor nyolc éves voltam, édesapám és a két húga nevelt fel engem. A fiatalabbik különösen közel állt a szívemhez, ő 160 cm sem volt és úgy imádott engem, hogy felnőtt koromban is kezet csókolt nekem. Rögtön tudtam, hogy akiről a hölgy beszélt, a nagynéném, Ilonka! Ezt senki sem mondtam, még a legközelebbi ismerőseimnek sem meséltem róla”

– nyilatkozott Korda György a Bors-nak.

Az énekes elmondása szerint a jósnő azt is elmondta neki, hogy külföldön fog meghalni, ezért úgy döntött, soha többet nem hagyja el Magyarországot.

„Megkérdeztem tőle, látja-e, meddig fogok élni, mire azt felelte: Csak annyit mondok, hogy nem Magyarországon fogja befejezni az életét. Mivel hiszek benne, ezért úgy döntöttem, nem kísértem meg a sorsomat és soha többé nem utazok külföldre.”

Gyuri bácsi és Balázs Klári korábban bejárták az egész világot. harmincötször voltak az Egyesült Államokban, negyvenszer voltak Kanadában, tízszer Ausztráliában, és számtalanszor Európa-szerte.

Az énekes komolyan hisz benne, hogy egy őrangyal vigyáz rá, ugyanis korábban volt egy autóbalesete, amit véleménye szerint nem élt volna túl, ha nincs mellette a védelmezője.

„Körülbelül 13 évvel ezelőtt éjszaka vezettem haza egy fellépésről. Egy nagy kamion ment előttem, és szerettem volna kikerülni, de nem vettem észre, hogy enyhén kanyarodik az út. Beletapostam a gázba, százzal mentem, és miután kielőztem, csak akkor vettem észre, hogy velem szemben jön egy teherautó. Olyan közel volt a két jármű egymáshoz, hogy a fények már összeértek. Valaki elkapta a karomat, elrántottam a kormányt balra, és átrepültem egy másfél méteres árkon, majd egy kukoricásban landoltam. Az út melletti kilométerkő mellett 10 centiméterre suhant el az autó. Ráadásul a teherautó mögött egy mentő haladt, így azonnal ott volt a segítség”

– emlékezett vissza Korda György.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás